Скасовано заочне рішення про стягненн 33 000 грн. на користь Вердикт-Капітал!

Номер справи: 334/7311/20

🔹Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” з радістю повідомляє, що Ленінський районний суд м. Запоріжжя скасував заочне рішення про стягнення суми в розмірі 33 000 грн. на користь компанії Вердикт-Капітал!

🔹За рішенням суду, встановлено, що позивач не з’явився на судове засідання та не повідомив про причини своєї неявки, а також не подав відповідь на позовну заяву. Згідно з процесуальним законом, у випадку відсутності відповідача на судове засідання та неподання відповіді на позов, суд має підстави для скасування заочного рішення.

🔹Для наших клієнтів це важлива перемога, оскільки вона свідчить про ефективність нашої роботи та високу якість юридичних послуг, які ми надаємо. Ми впевнені, що це єдине рішення, яке може бути ухвалено в даному випадку, оскільки відсутність відповідача та його відсутність поважних причин для неявки мають вирішальне значення в розгляді справи.

🔹Ми вже виграли багато аналогічних справ і завжди готові надати правову підтримку нашим клієнтам. Якщо вам потрібен професійний адвокат, який забезпечить вашу успішну захисту у суді, запрошуємо укласти з нами договір про надання юридичних послуг.

🔹Пам’ятайте, що ми завжди готові допомогти вам захистити свої права та інтереси в суді!

#адвокат #юридичніпослуги #справедливість #захистправ #скасуваннярішення #перемога

Переглянути повний текст рішення суду:

Дата документу 20.12.2021

Справа № 334/7311/20

Провадження № 2-п/334/79/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 грудня 2021 року

Ленінський районний суд м. Запоріжжя у складі:

головуючого судді: Гнатюка О.М.,

за участю секретаря: Алєйнікової О.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Вердикт капітал» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитним договором,

ВСТАНОВИВ:

Заочним рішенням Ленінського районного суду м. Запоріжжя від 26 травня 2021 року задоволено позов Товариства з обмеженою відповідальністю «Вердикт капітал» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитним договором. Вказаним рішенням задоволено позов, стягнуто з ОСОБА_1 заборгованість за кредитним договором у розмірі 33778,88 грн., витрати з оплати судового збору в розмірі 2101 грн., витрати з правової допомоги в розмірі 7000 грн.

Відповідач просить суд переглянути заочне рішення, оскільки вона не була повідомлена про розгляд справи та про прийняте рішення. В той же час позивачем неправильно нараховані відсотки за договором та штрафи після закінчення строку кредитування та пропущено строки позовної давності.

Відповідач, представник відповідача в судове засідання не з`явилися.

Представник позивача в судове засідання не з`явився.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що заява підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ч.4ст.284ЦПК Україниучасник справи, якому повне заочне рішення не було вручено у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його переглядякщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

Відповідно дост.288ЦПК Українизаочне рішення підлягає скасуванню, якщо судом буде встановлено, що відповідач не з`явився в судове засідання та не повідомив про причини неявки, а також не подав відзив на позовну заяву з поважних причин і докази, на які він посилається, мають істотне значення для правильного вирішення справи.

Приймаючи до уваги викладене, суд прийшов до висновку, що відповідач не з`явився в судове засідання та не повідомив про причини неявки, а також не подав відзив на позовну заяву з поважних причин, і докази, на які він посилається, мають істотне значення для правильного вирішення справи, а тому наявні підстави для скасування заочного рішення.

Керуючись ст. ст. 284, 288 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Заяву представника відповідача про перегляд заочного рішення задовольнити.

Скасувати заочне рішення Ленінського районного суду м. Запоріжжя від 26 травня 2021 року у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Вердикт капітал» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Призначити до розгляду в судовому засіданні на 14.00 год., 10.02.2022 року у приміщенні Ленінського районного суду м. Запоріжжя.

Про час і місце судового засідання повідомити сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяО.М. Гнатюк

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Скасовано заочне рішення про стягненн 33 000 грн. на користь Вердикт-Капітал!

  1. Андрій says:

    Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” з радістю повідомляє про нашу останню перемогу в справі № 334/7311/20. Ленінський районний суд м. Запоріжжя скасував заочне рішення про стягнення суми в розмірі 33 000 грн. на користь компанії Вердикт-Капітал. Це дуже важлива перемога для нас і наших клієнтів, оскільки вона підтверджує ефективність нашої роботи та високу якість юридичних послуг. Ми завжди готові надати правову підтримку і успішний захист вашого права в суді. Приходьте до нас, якщо вам потрібна допомога професійних адвокатів. Ми завжди раді допомогти вам захистити свої права та інтереси у судових процедурах. #юридичніпослуги #справедливість #захистправ #перемога

  2. Софія says:

    Рада повідомити, що Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” знову виправдало наші надії і очікування! Скасування заочного рішення про стягнення 33 000 грн. на користь компанії Вердикт-Капітал – це не просто перемога, це підтвердження нашої ефективної роботи та високої якості наданих юридичних послуг. Наші адвокати працюють на користь клієнтів і гарантують успішний захист у суді. Якщо вам потрібна надійна правова підтримка, звертайтеся до нас – ми завжди готові допомогти вам захистити свої права та інтереси у суді. Довірте свою справу професіоналам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *