ТОВ «ВЕЛЛФІН» не змогло домогтися стягнення 74100 грн. за виконавчим написом, а самі стягнули 3454 грн.

?Виконавчий напис нотаріуса є ефективним інструментом на стороні кредитора в питанні стягнення заборгованості, але далеко не визначальним. Багато людей, зіткнувшись з цією проблемою, вважають, що тут нічого не можна зробити, а лише смиренно розмірковують про те, як збираються їхні кошти виконавчою службою або приватним виконавцем.

?І ще раз своєю роботою доводимо, що це не так, що з нею можна боротися.

1️⃣Так, у лютому 2021 року ми подали позов про визнання виконавчого напису, зробленого приватним нотаріусом Житомирського міського нотаріального округу Горая Олегом Станіславовичем, таким, що він не підлягає виконанню. Клієнту потрібно було стягнути 74100 грн. у вигляді заборгованості за кредитним договором на користь ТОВ «ВЕЛЛФІН», а виконавець Олександрівського управління Державної виконавчої служби в м. Запоріжжі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції постановою, викупленою на заробітну плату та інші доходи клієнта.

2️⃣Паралельно ми також підготували і подали клопотання про забезпечення позову, призупинивши стягнення коштів під цим написом.

❇️Таким чином, суд, з дотриманням обґрунтованості умов, зупинив стягнення коштів будь-якого клієнта для покриття заборгованості за кредитним договором, підставою для списання якого став виконавчий напис.

?Під час судового розгляду суд розглянув переконливі наші доводи щодо порушення порядку виготовлення виконавчого напису, а також відсутності ознак незаперечності в кредитних відносинах нашого клієнта та ТОВ «Веллфін».

✅Виконавчий напис нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Горая О.С. про стягнення 74100 грн. рішенням суду від 17.03.2021 визнано таким, що воно не підлягає виконанню. Більш того, кредитор – ТОВ «ВЕЛЛФІН» зазнав інших витрат, а саме: суд зобов’язав його відшкодувати клієнту судові витрати, як зі сплати судового збору, так і за правову допомогу, на загальну суму 3454 грн.

Повний текст судового рішення

17.03.2021

Праворуч N 331/773/21

Проваження N 2/331/938/2021

ЗАОЧНО РИШЕНЬЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНА

17 березня 2021 м. Запоріжжя

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя:

керівник – Судді Солодовнікова Р.С.,

у секретаря корабельної канцелярії Печеника І.І.,

Дивлячись на простий виклик канцелярії судна в прайм Жовтневого районного суду м. Запоріжжя Цивільну для виклику OSOBAA_1 до Товаріства з обмеженою відповідальністю «WELLFІN», троє осіб: приватний нотаріус Житомирського Мисського нотаріального округу Горай Олег Станіславович, Олександрівський відділ державтодору при Міністерстві внутрішніх справ МЗС Республіки Казахстан (м. Дніпро), про визнання віконського віконного держнавного служби при Міністерстві внутрішніх справ МЗС Республіки Казахстан (м. Дніпро), про визнання віконського віконського виконавного Я напишу так, якщо не напишу, –

ЗРОСТАННЯ:

Pozivach OSOBA_1 zverzvu do Zhovtnevyi district court m. Zaporizhzhya z pozovom do TOV “WELLFIN”, pro viznannya vikonavchy wrot so, so ne pіdlyagaje vikonannya.

У громадській думці ми зможемо засідати на підставі ознайомлення з кредитними правами, а також узгодити процедури введення віконвчі письмовій формі, яке полегало в ненаправленому посівачу до введення віконавчого написання про руйнування умів кредитного договору, введення віконавчого письма за нотаріально посвідченим кредитним договором, відповідальність ліній корекції віконавторства письмовій формі, відповідальність ліній корекції віконавчого письма, відповідальність ліній корекції віконавчого письма, можливість контролювати канцелярію офіційного закону. Pozivach vvazhaje, shcho vikonavchiy napi traven z poruchennya law, і він просить суд viznati yogo so, so not pіdlyagaje vikonannu.

18.02.2021 Жовтневий районний суд Республіки Казахстан, Суд, Судовий орган, Прокуратура, Приватна нотаріальна контора Офісу Президента Республіки Казахстан.

18.02.2021 суд отримає гонорар за написання нотаріуса в обсязі зареєстрованого цивільного права.

Позівач і його представник в суд не з’явився, за викликом заяви подивитися на представника позивача про зовнішній вигляд права без участі йоги, за викликом vimoga napoliagaje, proti vinesennya absentee rishennya ne zaperuche.

Відповідач, обов’язкове звання повідомленого про o mіsce razzglyadzpravy, не з’являються на судні, про причини неявки суду без повідомів, відзів на pozvy ne nazva.

Троє осіб до суду не з’явилися, близько години цього розуму, дивлячись на право на службове звання, заяву та пояснення до суду не надсилали.

Vrakhovyuyuchi vikladene, za vіdsutnostipidstav dvidkladennya razzglyaduspravy, sud vidpovidnodo ch. 1,p. 1 год. 3-й. 223 Цивільного процесуального кодексу України (даліПК), яка відповідає за розробку даних і доказів.

Я озираюся назад на вікладена, у випадку з тими, хто не подав відзів, для відсутності заперчен позивача суд був проведений заочно, щоб подивитися на право, і суд буде проходити заочно. ст. 280 КПК.

Vidpovidno do vimog ch. 2st. 247 КПК процесу судна для додаткового звукозапису технічного порятунку не було виявлено через неявку на судновий відділ усіх видів інформації, щоб взяти участь від борту.

The court, vivchivshi materiali spravi, otsinivshi nadani prove, vvazhaje, shcho poz poz pіdlyagaje zadovolennyu z offensive obstavina.

До першої частини. 13 КПК, суд не зможе дивитися на зоофілію фізичних осіб, ми подамо її до Кодексу, в міжзастосовчому порядку і на підставі доказів, поданих учасниками на право суду в кінці Кодексу.

U vidpovidnost do vimog ст. 76 КПК, за доказами ви бе-які дані, на підставі яких суду стане відомо про положення суду, і про те, що суд візьметься за учасників права, і про те, що вони будуть важливі для уряду.

81,83 КПК, шкіряна сторона винна в тому, щоб довести до вт обландавині, на яку виграв сидіти на пидставі власного vimag abo zaperechen, krim vipadkiv, встановленому Кодексом. Сторони та учасники права подавати докази на право без перерви до суду.

Na pidstavi ст. 89 КПК, суд уцинюйе довести за свою внутрішню реконансацію, шо рунтуйе на все-бічній, повний, об’єктівний і несеріональний досліженний ная в справі екратів.

25.09.2020 суд зареєстрований приватним нотаріусом Житомирського московського нотаріального округу м. Горай О.С. Віконавчий писав для N 51805 про затягування кредиту N OSOBA_1 на корі Tovaristvo z obmezhnoyu vidpovidalnistyu “WELLFIN” паркан за кредитним договором N 147395 від 28.02.2017 на суму 75000 грн.

З нагоди 11.11.2020 р. Пост Державної служби України в Республіці Казахстан (м. Дніпро) Державної служби при МЗС Республіки Казахстан N 63566712, який був опублікований 11.12.2020.

Згідно з нормою статей 15,16 Цивільного кодексу, Народний кодекс України (далі ЦК) має право на право на захист права на цивільне право на розвиток цивільного права, спору про невпізнання або. Шкіряна людина, що стоїть за захистом свого спеціального немінного права і інтересу до права на звіра перед судом, який може бути прийнятий на розсуд права або інтернеса одним способом, ЦК 16-го ЦК, абонші, абоншим, абоншим, ух стає договором або за законом.

18-й ЦК Республіки Казахстан відповідає за надання цивільних прав відповідно до закону.

Порядок встановлення нотаріальних дітей нотаріусами та місцевими особами органів Міністерства закордонних справ України встановлюється Законом України «Про нотаріат» та найважливішими актами законодавства України (частина Закону України «Про нотаріат 39 Закону України «Про нотаріатів») Таким актом постанови, зокреми, Порядку оформлення нотаріальних дітей нотаріусами України, затвердження наказом Міністерства юстиції України від 22.02.2012 р. до скель No 296/5 (далеко – Порядок встановлення нотаріальних дітей).

Нотаріальне посвідчення – КП «Нотаріальна дія» (пункт 19 статті 34 Закону України «Про нотаріат»). Главі 14 Закону України «Про нотаріат» та главі 16 Порядку у справах нотаріату України віднесено главу 16 порядку вчинення нотаріальних справ.

Так, Закон України «Про нотаріат» для затягування копійок сум або вітребування від боржника maina notariusi для створення віконвчі пише на документах, для встановлення паркану. Перелик документи, за берегами паркану, щоб втягнутися в невимовний порядок на підставі відеописів, щоб встати перед Кабінетом Міністрів України.

Стаття 88 Закону України «Про нотаріат» призначається на думку про запровадження відеописів. До реєстрації Закону Закон Республіки Казахстан несе відповідальність за подачу документів для захисту прав республіки до складання прав вімоги пройшло не більше трьох років, але у випадку з міністерством підприємств ставлення цієї організації – не більше однієї долі. Якшо для вімоги, для вікае віконщий напіс, закон встановив лінії найстаріших, віконувчя пишуть, щоб їх можна було побачити на міжвузля лінії.

Порядок адміністрування нотаріальних даних за правилами розуму (пункти 1, 3 глави 16 Порядку виконання нотаріальних обов’язків).

Відповідно до пункту 2.1 пункту 2 глави 16 глави 16 Порядку у справах нотаріатів про встановлення ноти про право на написання договору Асамблеї Республіки Казахстан, нам нагадає представник нотаріуса подати заяву, за адресою Якій, Зокрема, Майут Буті Знаменні: Відомости pro namenuvannya i mistse residency abo mistse znachennya stiguvacha ta borzhnika; date i mistse narodzhennya borzhnika – fizichnoi individuals, misce yogo roboti; номери рахунків у банках, кредитні установи, код ЄДРПОУ для юридичних осіб; струни, для певного може провадитися сигненния; Інформація відповідає за надання інформації, штрафів, відсотків і пені. Додаток можна використовувати для отримання інформації, це необхідно для введення відеопису.

Після нотаріального посвідчення необхідно підготувати відомості документів, в тому числі про внесення документів, в тому числі введення відеопису, нотаріуса в праві тлумачення документів (пункт 2.2 пункту 2 глави 16 Організації порядку управління нотаріальними дітьми). Роблячи другий з головного зоба головного зоба і (або) умів іпотечного договору бути notarius pіslya splivu tridtsyati dnev z momentu nadislanikh ipotekoholder povidomlen – пише voi vimogi pro usunennya porushen ipotekodavtsiu ta borzhnika, yakcho іn ідмінмінмінмінмінмівця. Скористатися ситуацією ми зможемо на підставі довідкового меморандуму на виконання інформації, наданої Міністерством закордонних справ Республіки Молдова (пункт 2.3 пункту 2 глави 16 Порядку нотаріальних даних).

Analiz pidpunk 2.3 пункт 2 глави 16 відділу II Порядок завдання нотаріально-нотаріальних дій dii daje pidstavi dіti vistnovka pro te, scho vo zavodazhnogo написав у razuchennya of the main gobov’yazannya zdiysnuje notarius pislya splivu tridtsyati dnev zov ot nadislanii povisleniya povidomleny – pistovoi vimogi pro usunennya poruchen borzhnika. Ми зможемо подати до поштового відділення Міністерства закордонних справ Республіки Молдова на підставі довідкового меморандуму на виконання довідкового меморандуму на адресу Міністерства закордонних справ Республіки Молдова.

Крім того, пунктами 3.2, 3.5 пункту 3 глави 16 ІІ Порядку встановлення нотаріальних даних передбачено, що документи повинні подаватися під охорону огорожі, внесення змін до документів до Перекладу документів, а також оформлення документів в Україні No 1172 (дал – перелик документи) встановлені в 2999 році no 1172 (дал – перелик документи). Коли пишеться нотаріус, переклад подається, документи подаються до реєстру документів, які були зареєстровані в поданому Переликом документів. При перелику документи не повідомляються про інформовані уми про питання написання нотаріальним шляхом нотаріусом, Закону України «Про нотаріатів» та Порядку встановлення нотаріальних дітей.

Нотаріальна дія дія abo vidmova u ї uchinennі, нотаріальний вчинок до оскаржуваного досудового розгляду. Право на оскар нотаріального діяння цієї особи, права на вчинення нотаріального діяння цієї особи, права та інтереси особи, що підлягає захисту (стаття 50 Закону України «Про нотаріат»).

За результатами аналізу норм можна знайти таких висновків.

Нотаріус зробив відмітку про право малювати копійки – ce notarialna diya, yaka polyagaje v posvidchennii right styaguvach na stynnennya groshovyh sum abo vitrebuvannya vid borzhnika maina. При цьому нотаріусом сфера беззаконних юридичних справ і права закону не відновлені, права закону не здійснюються учасниками прав закону, не візи і не права на право. Tom notarius vikonavchiy napis nerodzhuje right styaguvach na tightening penniesh sums abo vitrebuvannya vid borzhnika maina, a pіdtverjuje, shcho tak viniklo v styguvacha ranishe. Meta vynennya vikonavchnogo napisu – nadannya styavucha mozhlivosti v posavnogogo realizuvati yogogo right on primus vikonannya zobov’yazannya borzhnik.

Отже, vidpovide right styaguvach, zakhistogo vin zvervyut vyn vynut vyznutyut to notarius, guiltly іsnuvati в часи звіра. Так що в момент звірячого затягування до нотаріуса ізз ізза заявою на введення вікоравчі писати винні, справа в тому, що також буті безспірной, паркан або інша відповідальніст боржника перед банером.

Вперше в історії паркану за написання нотаріусом відповідає стаття 88 Закону України «Про нотаріат» (стаття 88 Закону України «Про нотаріат»). Один з характерів правового регулювання національної політики надається повідомленню про формальні ознайомлення – відсутність інформації про положення документів, за банками паркану для забезпечення нотаріального посвідчення документа.

Порушення прав боржника в процесі нотаріального посвідчення віконічного написання слово-власника слова – букви до кабінету – листи про використання іпотекодавціу іпотекодавціу іпотекодавціу та боржнику, якчо ін і ідмінмінмінмівця. Ми повідомлені про написання міністерства на підставі документів, які вже не є тією ж стороною, договору, і про те, що не потрібно писати на підставі документації документації питання про огорожу з метою огорожі для розробки огорожі.

За такою церемонією нотаріус несе відповідальність за написання факту подачі проекту документів, в результаті перекладу документів несе відповідальність за подачу документів в перелеком до проекту. Один з найважливіших фактів (подача до нотаріуса найважливіших документів) – не сказати про те, що спору сотні років.

Окрім статей 15,16,18 ЦК України та статей 50,87,88 Закону України «Про нотаріат», статей 15,16,18 ЦК України та статей 50,87,88 Закону України «Про нотаріат» права на посилення безгрошів’я країни у вітреребуванні від borzhnika maina. Це право isnuje, poki суд не встати. Тобто боржник, який так багато може мати право на захист свого цивільного права, в судовому порядку можна оскаржити нотаріальний посвідкаржник vikonavchiy napis: як z pidstavchennya notarius за процедурою yogo vchinennya, тому i z pidstav mistrustі vimog styag styvacha (ponistyu chi in part of the rozmiru zaborgovanosti abo splivyu strovivi za vimogi za vimogi za vimogi u povnom obsyazi chi v ikh chastini), z yakim tom yout till notarius for the notarius for введення вікоравчі письмовій формі.

У разі виникнення спору щодо візи Віснаня, я напишу такій особі, як якщо не подавати пакет документів з метою подачі документів до уряду Республіки Україна. Для правильного застою поставте арт. ст. 87.88Закон “Pronotariat” за часів нотаріуса віконавчі написання боржника mav bezspirnazavanist перед прапором, tobto chi iznuvala zaborgovanist vzagalі, chi bula zaborgovanist sama такий розміру, як замовлений на вікотавчу письмово, та чи не булоло nevirishenikh po suti sporiv shchodovovanstі abo її rozmiru stan on the hour of notarius vikonavchygo writing.

У той же час, закон не має на увазі включення винятку з переліку обставін, які svid говорити про актуальність спору і про те, що ситуація виникне в обсязі правил цивільного процесу для реалізації аргументів боржника і центру наданих йому доказів.

Суд ініціював процедуру фіксації віконавх письмовій формі, як полегає в наступі.

Суд видав докази, не довівши їх до суду, якщо він подав необхідні документи до нотаріуса, і він не був переданий до суду, і було подано до суду, що кредитний договір був поданий до суду.

Супра пункт 2.3. п. 2 ч. 16 с. 2 У порядку вчинення нотаріальних обов’язків до введення віконавча написав листа до вімоги про використання розірвання кредитного договору позівачу.

Крім того, не довівши до суду, ми не надали доказів до суду, і ми завжди могли інформувати про розвиток кредитного договору, і ми часто могли інформувати про те, що нам вдалося захистити ситуацію щодо можливості захисту кредитного договору. Pozivach це не мала можливість сплатити податки до нотаріуса перехідного періоду роботи віконавчі написав до abo visloviti svoi nezgodu vospoyu vimogoyu pro plata borgu chi povidomiti pro nayavnistyu spore mіzh nim ta vidpovidachem shchodo schodo sumi zaborgovanostі, shcho ob’ektivnosti vislyuchaje можливість зробити viconavchy napis.

Коли головний зоб написаний за часів головного зоба головного зоба, iznnya zdiysnuje notarius pіslya splivu tridtsyati dnev z moment nadislanikh creditor povidomlen – e-mail vimogi pro usunennya poruchen borzhnik. Вперше за довгий час ми зможемо написати про йогу і освіту. Матері не можуть піклуватися про інформацію про ситуацію.

Разом з тим, до пункту 1 Документів Переліку, за берегами паркану, що підлягає вилученню з невимовної процедури на підставі відеофіксації нотаріусів, підтвердженої Постановою Кабінету Міністрів України No 1172 від 29.06.99 р. для придбання листа-віконавча, що подається: а) оригінал нотаріально посвячений до договору (договорів); б) документи, щоб вони були захищені парканом і будівництвом виконання зоб’єднання.

Рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва no 826/20084/14, позбавленого Вішського адміністративного суду України від 01 01.01.2017 р., Окружного адміністративного суду МВС України 01 лист від 2017 року, постанови Окружного адміністративного суду МВС м. Києва від 07.07.2016 р. Публікація Міністерства фінансів України No 662 від 26 листків 2014 року «Про введення zmin do переклад документів, заради підтягування паркану до скандалу до невимовної процедури здійснення відеозаписів».

Верховна Рада на своєму 12-му виданні 2020 року No 757/24703/18-ц діяшов вишневої вишневки, перша редакція документів, поданих банком до нотаріуса для встановлення віконавчального письма, відсутный оригінал нотаріально завірений до договору (договору), для затягування паркану може бути надана в невимовному порядку, в реальності для візнання віконавча написана таким чином, щоб, щоб не pіdlyagaje vikonannuyu, u zv’yazku z non-trimmaniam minds vychennya vikonavcheny vykonavcheny vykonavchago schodu podannya schodu podannya sychodnya документи про реалізацію огорожі.

Oskarzheniy vikonavchiy написав обов’язки нотаріуса pislya nabranniya protivaniy protivaniy prodanovo Kiivskogo apelatsii apelatsii admistratsii vіd 22 lyuty 2017 roku u spravi No 826/20084/14, dogovir, akiy buv nadaniyany notariusu for введення viconavchego napis, ne buv posvidchenii notarial.

Для таких тверджень, крім того, що вони завжди мали можливість подати право на право, переглянувши їх зі своїми доказами, суд прийде до канцелярії про необхідність написання імен вігимів і візи віконавчі написати нотаріуса таким чином, щоб кредитні права не були підписані секретарем канцелярії, а про те, що кредитні права не повинні підписуватися секретарем на візу відеозв’язку, а не писати таким чином, щоб переконатися, що кредитні права не підписані секретарем для візи відео, а не писати таким чином, щоб переконатися, що кредитні права не підписані, u zv’yazku iz chim pozov є obґruntovanim ta pіdlyagaje zadovolennya.

До першої частини. 141C OFK Ukraini sudii zbir poslaye na parties proportsiino rozmiru zadolnogo pozvodnykh vimog. У момент бажання зателефонувати – оселитися на відпохіді.

З таким званням, від розвитку ТОВ «ВЕЛЛФІН» на корі постівача pіdlyagayuty затягування документального pіdtverzheni sudvi vitrati u viglyadi vidlyadi sudovogo zboru v sumi 454 грн і vitrat по праву доплати на суму 3000 грн.

У процесі виплати корабельної зарплати, виплачуючи половину бого за негрошове звернення в сумі 454 грн (908 грн/2), в подальшу частину зарплати держави.

На підставах індуковані, керуючіс вул. 15,16,18 КК, ст. Ст.2,4,12,13,76-78,81,258-268,354 КПК, суд, –

HEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Pozov OSOBA_1 do Tovaristvo z obmezhnoyu vidpovidalnisti “VELLFІN”, троє фізичних осіб: приватний нотаріус Житомирського миськой миськой нотаріального округу Горай Олег Станіславович, Олександрівський відділь державторые віконавтомобіль servati u misti Zaporizzhzhi Південне-Східного міжрегіонального українського українського юстиція (м. Дніпро), про viznannya vikonavchego writing so, так що не pіdlyaje vikonannuzadati.

Viznati vikonavchiy wrot N 51805, fixes 25 veresnya 2020 roku private notarius Zhytomyr myskoy нотаріальний округ Gorai Олег Станіславович pro styhnennya z OSOBA_1 na korist Tovarista z obmezhnoyu v obmezhnoyu vіdpovidalnisti “VELLFON” zaborgovanostі za loan agreement N 147395 vid 28.02.2017 u rozmiri 74100 uah, so, so not pіdlyagaje vikonannu.

Tovaristvo z obmezhnoyu vidpovidalnistyu “WELLFIN” na koristo OSOBA_1 sudvi vitrati, yaky буде зберігатися з корабельного збору в сумах 454 грн і vitrat для правової додаткової допомоги в сумі 3000 грн, проти 3454 (три тисячі chotirista p’yatdyat chotiri) 00 коп.

Pulls from Tovaristva z obmezhnoyu vidpovidalnistu “WELLFIN” v dohid derzhavi sudviy zbir v sumi 454 UAH (chotirista p’yatdyat UAH 00 kopecks) per rakhunok Oderzhuvach: GUK u Zaporizkiyi oblasti/m. 3апорізжжя Олександрівського району / 22030101; ЄДРПОУ: 37941997; Банк: Казначейство України (РЄАП), рахунок: N UA668999999803131312060000008509, KKDB 22030101 “Судовий збір (Державна судова адміністрація України, 050)”.

Сторони, які не з’явилися до суду суду, повинні бути направлені на копію кореспонденційного рішення в порядку оновленої статті 272 КПК.

Заочно можна подивитися на суд, тому його хвалять, за листом заяви vidpovdach. Заявка на надмірний погляд на листування reshennya can buti подається, розтягнувшись на три дні з дня вимови йоги.

На момент закінчення заяви про повторний перегляд заочної ставки без задоволення кореспонденції reshennya може бути оскаржене в загальському порядку, встановленому Кодексом. Вперше з рядків на apelatiyne oskarzhennya rishennya pochinaje vidrahovavatisya z dati рішення про надмірний огляд прогули решенья без задоволення.

Заочно наберемо юридичну силу, розтягнемо лінії, стоячи. 284 КПК України, жодної заяви про повторний перегляд заочної решення або писля закінчення лінія подання апелацііноя скарги, якчо апеляциину скарги не подавалася.

На момент застосування апелаційного skargi rishennya, якшо його не совок, законні сили права обернутися апелаціной skargi, vidmovi u vidkrity chi zakritti apelatsiinogo provazhennya abo priyatsya вирішив суд апелаційного instantsii naslіdki apelatsiinogo perekretsuyu.

Рішеньня mozhe buti oskarzhennogo do Zaporizkiy apelatsiiskogo sudyu.

До дня початку роботи суднових інформаційно-телекомунікаційних систем апелацини skargi подаватимуться учасниками через Жовтневий районний суд м. Запоріжжя.

Apelatsiyna skarga na rishennya sude sude by stretching tridtsyati dnev z day yogo progoloshennya, a yakshcho ovoloshno lishenu za zareshenna ta resolutivnu partno gorodskogo rishennya abo u razi razzvidyu spravi without povdomlennya (vikliku) участь права, значення ліній, які будуть відраховуватися з дня зберігання життя корабля.

Учасник права на оновлення пропущеної лінії на апелятійній оскарженні, якшо апеляциина скарга подається на ділянці тридцяті днєв з дня вручення до суду повного ришення.

Лінії на апеляциніє оскарженні можуть бути в змозі оновлюватися в рази, щоб пропустити найважливіші причини.

Суддя: Солодовніков Р.С.

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “ТОВ «ВЕЛЛФІН» не змогло домогтися стягнення 74100 грн. за виконавчим написом, а самі стягнули 3454 грн.

  1. Олександр says:

    Я хочу висловити свою вдячність та задоволення від співпраці з бюро Юрконсалт і адвокатами Геннадієм Працевитим, Денисом Димитрашком та Валерією Скользневою. Співробітництво з ними було надзвичайно ефективним та результативним.

    Завдяки їхнім професійним навичкам та досвіду ми успішно подали позов про визнання виконавчого напису зробленого нотаріусом Житомирського міського нотаріального округу Гораєм Олегом Станіславовичем. В результаті, суд зупинив стягнення коштів з нашого клієнта, забезпечивши йому захист його прав та інтересів.

    Ми були позитивно вражені рівнем професіоналізму та компетентності адвокатів бюро Юрконсалт. Вони уважно вивчили всі аспекти нашої справи, достовірно доведучи факти порушення порядку виготовлення виконавчого напису та відсутності ознак незаперечності в кредитних відносинах.

    Довіра, яку ми поклали в адвокатів бюро Юрконсалт, була належним чином виправдана. Вони продемонстрували високий рівень професійної етики, виконуючи свої обов’язки з максимальною відповідальністю та великим захопленням.

    Я рекомендую бюро Юрконсалт та адвокатів Геннадія Працевитого, Дениса Димитрашка та Валерії Скользневої як надійних партнерів у справі захисту ваших прав та інтересів. Вони зроблять все можливе, щоб досягнути успішного результату та задоволення вашої потреби у правовій підтримці.

  2. Софія says:

    Бюро Юрконсалт дійсно заслуговує на похвалу і високу оцінку за їхню професійність і вміння захищати своїх клієнтів. Ми звернулися до них з проблемою стягнення заборгованості за кредитним договором і були дуже здивовані, коли виявилося, що виконавчий напис, зроблений нотаріусом, не підлягає виконанню. Бюро Юрконсалт не тільки успішно підготувало і подало позов про визнання незаконним цього напису, але і зуміло зупинити стягнення коштів під цим написом. Нам дуже приємно, що ми мали нагоду працювати з такою висококваліфікованою командою адвокатів. Ми безумовно рекомендуємо Бюро Юрконсалт усім, хто шукає надійного, професійного та ефективного правового захисту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *