Забутий арешт 2004 року був знятий через суд.

Початок і середина нульових для України ознаменувалися низкою реформ та нововведень, тому, наприклад, був прийнятий Цивільний кодекс, почав працювати Єдиний державний реєстр судових рішень, почався процес діджиталізації.

Потрібен був час, щоб запустити цілу систему, яка дозволила б владі зберігати і обмінюватися оцифрованими даними, і з трансформацією виникла низка проблем і помилок. Відлуння такого перехідного періоду все ж можуть проявлятися різними способами: будь то відсутність частини інформації про людину в системі, інформації про майно, важливого документа, або рішення органу і т.д. Не варто забувати і про людський фактор в роботі органів.

Вирішивши одного разу продати квартиру, наш клієнт зіткнувся з проблемою: її вилучили. Чим він був дуже здивований, адже ніяких кредитів не брав і ні у кого не позичав. Довго не замислюючись, клієнт відразу ж звернувся за допомогою.

Ми з’ясували причину: ще в 2004 році клієнт був відповідачем у справі про стягнення заборгованості, і суд визнав право позивача, видавши судовий наказ. Проти клієнта було негайно відкрито виконавче провадження, що спричинило за собою накладення арешту на майно.

У 2005 році клієнт погасив заборгованість перед позивачем, але про зняття арештів всі забули.

Звернення до виконавчої служби не дали результату, оскільки не мали жодних матеріалів про вищевказане виробництво щодо клієнта.

Визначивши причинно-наслідковий зв’язок та отримавши необхідну інформацію, адвокат бюро звернувся до суду з позовом про зняття арештів з майна клієнта.

Рішення суду було на нашу користь, арешт майна клієнта благополучно знято.

😎 Потрібна консультація?

One thought on “Забутий арешт 2004 року був знятий через суд.

  1. Олександр (чоловіче) says:

    Я хочу висловити свою щиру вдячність адвокатам бюро Юрконсалт, зокрема Геннадію Працевитому, Денису Димитрашку та Валерії Скользневі, за їх високий професіоналізм та успішну роботу, завдяки якій ми виграли справу в суді. Завдяки їх знанням та наполегливості, арешт майна було успішно знято, а мої інтереси захищені. Я відчував повну підтримку та впевненість в їхній роботі на кожному етапі. Вони заслуговують на найвищу оцінку за свою професійну діяльність. Дякую вам за вдале завершення справи!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *