ПриватБанк + нотаріус Боднар І.M. = виконавчий напис

Останнім часом до нас масово звертаються клієнти, які є позичальниками ПриватБанку.

Люди в 2005-2008 роках брали доларові кредити на покупку єдиного житла, але через зростання долара втратили можливість обслуговувати такі кредити.

Передбачена державою «реструктуризація кредиту», яка була дозволена з квітня по липень 2021 року, на жаль, виявилася неефективною, 90% заявок були відхилені банком.

З вересня 2021 року скасовано мораторій на арешт єдиного житла боржників.

ПриватБанк цим скористався, масово зробивши виконавчі написи на приватному нотаріусу Боднара Ірини Міхаловни, при цьому порушивши встановлені законом терміни виготовлення виконавчих написів і нарахувавши штраф, який може бути в 5-10 разів вище суми тіла кредиту.

Такі виконавчі написи зробив нотаріус Бондар І.M. на користь ПриватБанку є незаконними, що ми успішно доводимо в судах.

У Запоріжжі такі виконавчі написи тепер виконують приватні виконавці Kotul A.M. та Коцинян М.О.

Якщо ваше житло було заарештовано приватним виконавцем і виставлено на аукціон – звертайтеся в адвокатську контору «ЮРКОНСАЛТ», ми призупинимо виконавче провадження, скасуємо аукціон на квартиру і закриємо виконавче провадження.

One thought on “ПриватБанк + нотаріус Боднар І.M. = виконавчий напис

  1. Олександр says:

    Я хочу висловити свою вдячність адвокатській конторі “ЮРКОНСАЛТ” за професіоналізм і успішну підтримку у справі проти ПриватБанку. Вони змогли призупинити виконавче провадження, скасувати аукціон на мою квартиру і закрити виконавче провадження. Захист від такої справи вимагав великих зусиль, але адвокати Геннадій Працевитий, Денис Димитрашко та Валерія Скользнева проявили високий рівень знань і ефективність у роботі. Їхні навички в судових процедурах були вирішальними для успішного вирішення моєї справи. Я рекомендую “ЮРКОНСАЛТ” як надійного партнера у вирішенні подібних юридичних питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *