Скасовано виконавчий напис ФК “Онлайн Фінанс”. На користь клієнта стягнуто всі витрати!

🏢 Юридичне бюро “ЮРКОНСАЛТ” з радістю повідомляє про успішне завершення справи зі скасування виконавчого напису компанії “Онлайн Фінанс”. Наші юристи виграли справу у на користь нашого клієнта, позивача, та досягли повного стягнення всіх витрат клієнта! 💼

Рішення суду, що відноситься до справи №335/8815/21, було прийнято Орджонікідзевським районним судом м. Запоріжжя від 21.10.2021. Згідно з цим рішенням, виконавчий напис, який вимагав від нашого клієнта, позивача, сплатити заборгованість у розмірі 3275 гривень 70 копійок на користь компанії “Онлайн Фінанс”, був визнаний таким, що не підлягає виконанню.

У своєму рішенні суд також встановив, що компанія “Онлайн Фінанс” повинна сплатити нашому клієнту, позивачу, судовий збір у розмірі 908 гривень. Крім того, суд призначив компанії витрати на професійну правничу допомогу в розмірі 3655 гривень 14 копійок.

Повернення судового збору, який був сплачений нашим клієнтом, позивачем, при поданні позовної заяви, також було прийнято до уваги, і сума в розмірі 454 гривень була повернута клієнту.

Результати цієї справи – лише один із численних успіхів нашого юридичного бюро. Ми маємо значний досвід у виграванні подібних справ та захисті інтересів клієнтів. Завдяки співпраці з “ЮРКОНСАЛТ”, клієнтам достатньо укласти з нами договір, і всі їхні юридичні питання та дії беруть на себе наша команда професіоналів.

Якщо ви потребуєте юридичної допомоги або маєте запитання щодо вашої справи, звертайтеся до нас. Ми з радістю надамо вам необхідну допомогу і консультацію. Довіряйте професіоналам! 💼🔐

#юридичнадопомога #скасуваннявиконавчогонапису #захистінтересів #виграшсправи #юридичнакоманда

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Скасовано виконавчий напис ФК “Онлайн Фінанс”. На користь клієнта стягнуто всі витрати!

  1. Олександр says:

    Шановні колеги та клієнти!

    Я, Олександр, як представник Юридичного бюро “ЮРКОНСАЛТ”, з великим задоволенням розділяю з вами витішну новину про успішне завершення справи зі скасування виконавчого напису компанії “Онлайн Фінанс”. Наша команда адвокатів, включаючи в себе висококваліфікованих спеціалістів, таких як Геннадій Працевитий, Денис Димитрашко та Валерія Скользнева, виявила свої неперевершені здібності та зуміла забезпечити перемогу нашого клієнта.

    Юридичне рішення суду, що стосується справи №335/8815/21, яким було визнано виконавчий напис, зобов’язуючий нашого клієнта сплатити суму у розмірі 3275 гривень 70 копійок на користь “Онлайн Фінанс”, не підлягає виконанню. Більше того, суд вирішив, що компанія “Онлайн Фінанс” повинна відшкодувати нашому клієнту судовий збір у розмірі 908 гривень, а також витрати на професійну правничу допомогу у розмірі 3655 гривень 14 копійок. Розрахунок суми був здійснений з урахуванням повернення судового збору у розмірі 454 гривень, який був сплачений нашим клієнтом при поданні позовної заяви.

    Такий високий показник успішно виграних справ є лише одним з прогресивних досягнень нашого бюро. Наша команда володіє значним досвідом в розв’язанні подібних справ та захисту інтересів клієнтів. Ми завжди готові надати необхідну юридичну допомогу та консультацію в будь-який момент. Ви можете довіритися нашим професіоналам, уклавши з нами договір, та бути впевненими в успішному вирішенні будь-яких юридичних питань та дій.

    Дякую за довіру та віру в нас! Завдяки вашій підтримці та співпраці ми продовжуємо максимально успішно захищати інтереси наших клієнтів.

    З повагою,
    Олександр та команда юристів Юридичного бюро “ЮРКОНСАЛТ”

  2. Оксана says:

    Цей успішний випадок для нашого юридичного бюро підтверджує високу кваліфікацію і професіоналізм наших адвокатів. Геннадій Працевитий, один з наших талановитих спеціалістів, відстоював інтереси нашого клієнта з почуттям відповідальності та професіоналізму. Його нерозміркована праця та невтомне зусилля дали можливість досягти вдалих результатів у справі з скасування виконавчого напису компанії “Онлайн Фінанс”. Ми пишаємося нашою командою професіоналів та дякуємо Геннадію за відмінну роботу! Вашу справу варто довірити тільки знавцям своєї справи, і ви не помилятиметесь, обравши бюро Юрконсалт та Геннадія Працевитого як свого юриста. Це візитна картка успіху у нашому довголітті. Дякуємо за співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *