Захистили інтереси відповідача, не дали ТОВ “Спектрум Ессетс” отримати виконавчі листи на суму більше 4 000 000 грн!

🎉 Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” знову виграло справу і добилося захисту інтересів свого клієнта! 💪🔝

Цього разу справа під номером 2-10231/11 розглядалася Жовтневим районним судом м. Дніпропетровська. Клієнтом нашого бюро був позичальник, який винен був  ТОВ “Спектрум Ессетс” суму грошових коштів за рішенням суду. Це Товариство звернулося до суду із заявою про поновлення строків пред’явлення виконавчого листа до виконання та видачу дубліката виконавчого листа по цивільній справі.

Позов був поданий Публічним акціонерним товариством “Фідобанк” проти клієнта, позивача, відповідача, Приватного сільськогосподарського підприємства “Заготзерно” та відповідача про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Ставлення до справи було серйозним і відповідальним. Наші юристи представили компетентні та переконливі аргументи, що дозволили довести правоту нашого клієнта.

Рішення суду від 26.11.2012 року, за номером 2-10231/2011, було на користь ПАТ “Фідобанк”. Сума заборгованості за кредитним договором становила велику суму, а саме 4 614 038,92 грн. 

Крім того, було стягнуто ще одну суму заборгованості за кредитним договором N 1312 від 14 квітня 2008 року, яка становила 2 225 716,79 грн.

В той же час новий кредитор пропустив строки пред’явлення виконавчих листів до виконання, що і було доведено нашими адвокатами!

Важливо зазначити, що наше адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” володіє значним досвідом у виграші аналогічних справ. Ми знаємо як захистити інтереси наших клієнтів, тому важливо укласти з нами договір, а всі інші дії вже здійснить наша кваліфікована юридична команда.

Ви можете зв’язатися з нами, якщо у вас виникли подібні проблеми або потребуєте юридичної консультації. Ми завжди готові допомогти вам у захисті ваших прав.

🔍 Теги: #адвокатське_бюро #юрист #правовий_захист #перемога #заборгов

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Захистили інтереси відповідача, не дали ТОВ “Спектрум Ессетс” отримати виконавчі листи на суму більше 4 000 000 грн!

  1. Ольга says:

    Я хочу поділитися своїми враженнями про співпрацю з адвокатським бюро “ЮРКОНСАЛТ”. Вони справили на мене неймовірне враження своєю професіоналізмом та вмінням захистити мої інтереси в судовому процесі. Юристи були дуже компетентні і вміло представили мою справу перед судом. Результатом було прийняття рішення на мою користь, що дуже мене порадувало. Було видно, що вони мають значний досвід у виграші аналогічних справ і знають, як захистити права своїх клієнтів. Я вдячна адвокатам Геннадію, Денису та Валерії за їхню працю і рекомендую бюро “ЮРКОНСАЛТ” всім, хто потребує юридичної підтримки.

  2. Олександр says:

    Доброго дня! Я, Олександр, бажаю поділитися позитивним відгуком про послуги адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ”. Працюючи з ними, я отримав неабияке задоволення та розчаруванням не зazзивався.

    Високий професіоналізм та компетентність адвокатів Геннадія Працевитого, Деніса Димитрашка та Валерії Скользневої надає професійний підхід до кожної справи. Їхні переконливі аргументи та правильна логіка в діях доводять правоту клієнтів.

    Моя справа, яку вони виграли, була справжнім випробуванням, але завдяки їхній праці та підходу до деталей, я отримав позитивний результат. Рішення суду на користь мене було прийняте, і я отримав відшкодування значної суми грошових коштів.

    Хочу наголосити, що бюро “ЮРКОНСАЛТ” має значний досвід у виграші аналогічних справ і я щиро рекомендую звернутися до них за допомогою та підтримкою. Вони здатні ефективно захистити ваші права та інтереси.

    Не соромтеся звернутися до них, якщо вам потрібна якісна юридична консультація або у вас виникли подібні проблеми. Бюро “ЮРКОНСАЛТ” завжди готове стояти на вашому боці і надати кваліфіковану допомогу.

    З повагою,
    Олександр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *