ПриватБанку повністю відмовлено в позові на 22 000 грн.

Мало хто знає, що ідея появи універсального платіжного документа, який можна було б оплатити, здійснюючи покупки, виникла в 19 столітті і здавалася фантастичною.

Сьогодні практично неможливо зустріти людину, яка б не користувалася кредитною карткою.

І нехай кредитні картки здаються нам буденністю, але не багато людей усвідомлюють ризики, пов’язані з видачею кредитної картки для себе.

Часто оформивши карту, багато хто просто забуває про неї, вважаючи, що проблеми не зможуть випередити терміни. У цьому і полягає головна помилка.

Оформивши кредитну картку в ПриватБанку в 2011 році, наш клієнт користувався нею недовго – до 2013 року, після чого успішно позбувся її у зв’язку із закінченням терміну дії. При цьому клієнт вважав, що заборгованості на картці немає, так як сума грошей, яку він зняв, була значно меншою, ніж сума повернутих коштів.

Однак у 2019 році ПриватБанк подав позов проти нашого клієнта про стягнення заборгованості на суму 22 056,83 грн, левова частка якої складалася з штрафних санкцій та відсотків.

ПриватБанк є нашим головним опонентом у кредитних спорах, тактика яких була вивчена юристами бюро в повному обсязі, і юристи банку про це знають.

Тому, дізнавшись, що боржник звернувся до нас, банкіри різко вирішили значно зменшити позовні вимоги, сподіваючись, що клієнт погодиться з позовом або суд менше проаналізує їх розрахунок заборгованості.

Але ми ніколи не зупиняємося на півдорозі!.

У суді нам вдалося повністю довести, що ПриватБанк пропустив термін позовної давності, відсотки і штрафи були розраховані незаконно, відповідно, позов не підлягає задоволенню.

😎 Потрібна консультація?

One thought on “ПриватБанку повністю відмовлено в позові на 22 000 грн.

  1. Марія (жіноче) says:

    “Мені дуже приємно поділитися позитивним відгуком про роботу бюро Юрконсалт із моєї особистої справи проти ПриватБанку. Завдяки професійному підходу юристів бюро, особливо Геннадію Працевитому, нам вдалося виграти справу в суді. Вони досконало ознайомились з особливостями справи і зуміли ефективно захищати наші інтереси. Результатом роботи юристів стало значне зменшення позовних вимог, і це підтверджує їх високий професіоналізм. Я вдячний бюро Юрконсалт за їх допомогу і рекомендую їх послуги всім, хто потребує юридичної підтримки.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *