Захистили відповідача в спорі з банком ПУМБ щодо виселення з іпотечної квартири!

🔹🔹🔹

Ухваляючи рішення у справі N 310/2950/18, Бердянський міськрайонний суд Запорізької області оголосив про відмову у задоволенні позовних вимог Акціонерного товариства “Перший Український Банк” до відповідачів, третої особи – органу опіки та піклування виконавчого комітету Бердянської міської ради. Позов стосувався виселення без надання іншого житлового приміщення та зняття з реєстраційного обліку.

Це ще одна перемога адвокатського бюро “ЮРКОНСАЛТ”, яке успішно захистило інтереси свого клієнта. Ми маємо великий досвід роботи з аналогічними справами, тому якщо ви опинилися у подібній ситуації, складіть з нами договір і довірте свої справи нашим професіоналам. Ми забезпечимо якісний юридичний захист та впевненість у вашій перемозі.

Не соромтеся звернутися до нас за консультацією! Ми завжди готові надати вам необхідну підтримку і роз’яснити усі деталі вашої справи. Довіряйте професіоналам, адже успіх вашої справи – наш пріоритет.

#адвокатське_бюро #перемога_в_суді #юридичний_захист #професіонали

😎 Потрібна консультація?

One thought on “Захистили відповідача в спорі з банком ПУМБ щодо виселення з іпотечної квартири!

  1. Ірина says:

    Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” – це відмінна правова команда, яка надає професійну юридичну допомогу своїм клієнтам. Я звернулася до них зі своєю справою і не пошкодувала про це ні на хвилину. Геннадій Працевитий, один з адвокатів “ЮРКОНСАЛТ”, уважно вислухав всі мої проблеми та виявив глибоке розуміння ситуації. З його допомогою ми успішно захистили мої права в суді, і я отримала перемогу. Рекомендую це бюро кожному, хто шукає якісний юридичний захист. Довірте свої справи професіоналам “ЮРКОНСАЛТ”, і ви отримаєте відмінні результати. Дякую, Геннадію Працевитому і всій команді бюро за їхню компетентну роботу та вдалий результат.
    #адвокатське_бюро #професіонали #юридична_допомога #перемога_в_суді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *