В апеляційному суді не дали ТОВ “Порше Мобіліті” виграти справу про звернення стягнення на авто на 465 000 грн.

📄 Апеляційна справа 223/312/16-ц

🔍 Позивач “Порше Мобіліті” звернулося до суду з позовом до відповідача про звернення стягнення на предмет застави.

‼️ Суд ухвалив рішення на користь нашого клієнта!

✅ Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” радо повідомляє, що в справі 223/312/16-ц ми успішно захистили інтереси нашого клієнта, “Порше Мобіліті”. 

🚘 Згідно рішення суду, автомобіль марки Volkswagen, модель Touran, який належить нашому клієнту, не буде вилучено в рахунок стягнення на предмет застави щодо боргу відповідача перед “Порше Мобіліті”.

🔐 Рішення суду також позбавило “Порше Мобіліті” зобов’язання щодо відшкодування витрат на правову допомогу.

🏆 Ми вже виграли багато схожих справ та захищали інтереси наших клієнтів. Достатньо укласти з нами договір, і ми візьмемо на себе всі необхідні дії та процедури.

📞📧 Наші юристи готові допомогти іншим клієнтам. Звертайтеся до нас!

#юридичніпослуги #адвокати #рішеннясуду

😎 Потрібна консультація?

One thought on “В апеляційному суді не дали ТОВ “Порше Мобіліті” виграти справу про звернення стягнення на авто на 465 000 грн.

  1. Олександр says:

    Я хотів би висловити свою вдячність адвокатському бюро “Юрконсалт” за професійну допомогу у виграшній апеляційній справі 223/312/16-ц. Геннадій Працевитийб вдало захистив інтереси нашої компанії, “Порше Мобіліті”, і забезпечив те, що наш автомобіль марки Volkswagen, модель Touran, не буде конфіскований у зв’язку з нашим боргом перед стороною відповідача. Завдяки їх професіоналізму та ефективному підходу, ми були також звільнені від зобов’язання щодо відшкодування витрат на правову допомогу. Рекомендую “Юрконсалт” як провідну фірму у наданні юридичних послуг, і дякую Геннадію Працевитому за його професійне обслуговування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *