26 серпня 2024 року Президент України вніс зміни до Статуту звання Герой України

👨‍⚖️ Президент України 26 серпня 2024 року підписав указ, який вносить зміни до Статуту звання Герой України.

🏠 Згідно з новими положеннями, особам, удостоєним звання Герой України із врученням ордена «Золота Зірка», буде надаватися одноразова адресна допомога у вигляді надання житлового приміщення для постійного проживання. Це стосується навіть тих, хто не перебуває на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

🔖 У разі, якщо звання присвоєно посмертно або особа, яка отримала звання, померла, адресна допомога у вигляді житлового приміщення може бути надана членам її родини.

💼 Визначено, що допомога буде надаватися в межах встановлених норм забезпечення житлом і фінансуватиметься Міністерством оборони, Міністерством внутрішніх справ, розвідувальними органами України, Службою безпеки та Управлінням державної охорони, в яких Герої України служили або проходили службу.

📃 Джерелом інформації є Указ Президента України № 596/2024 від 26 серпня 2024 року.

👔 Додаткову консультацію з даного питання можна отримати в адвокатському бюро “Юрконсалт”, де вам нададуть фахову юридичну підтримку.

#Адвокат #Закон #Президент #Україна #Зміни #Статут #ГеройУкраїни #Допомога #Житло #ЗолотаЗірка #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *