Продовження строку оновлення військово-облікових даних

📜 25 червня народні депутати опублікували інформацію про лист Міністерства оборони України до Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, в якому висловлено підтримку законопроекту № 11305 про продовження строку на оновлення військово-облікових даних. Лист було спрямовано 24 червня.

📰 Втім, лише за годину «УП» повідомило, що Міністерство оборони змінило свою позицію та не підтримує законопроект № 11305, який передбачає збільшення строку для оновлення військових даних з 60 до 150 днів. Відповідний лист від імені міністра оборони було скеровано до Комітету 25 червня.

📅 У цьому листі зазначено, що після аналізу процесу уточнення даних громадянами через електронний кабінет, центри надання адміністративних послуг та особистого прибуття до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, Міністерство не підтримує цей законопроект. Законопроект № 11305, поданий народним депутатом України Володимиром Ар’євим та іншими депутатами, був додатково опрацьований, але все ж відхилений.

🖋 Нагадаємо, що 16 липня закінчується строк для оновлення військово-облікових даних осіб, які перебувають на обліку, що може спричинити штрафи.

⚖️ Адвокатське бюро “Юрконсалт” рекомендує всім військовозобов’язаним своєчасно оновлювати військові облікові дані задля уникнення потенційних правових проблем.

✒️ Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua, Google Новини SUD.UA, VIBER, Facebook та Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

#новини #військовий_облік #законопроект #Україна #оборона #право #штрафы #адвокат #юрист #юрконсалт #ua #запоріжжя #рек #ukraine

😎 Потрібна консультація?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *