Припинено поруку перед КБ Надра на 4 700 000 грн.

@pratsevytyi Припинено поруку перед КБ Надра на 4 700 000 грн. #порука #банк #адвокатзапоріжжя #адвокат #юрконсалт #вигралисуд

Припинено поруку перед КБ Надра на 4 700 000 грн. #порука #банк #адвокатзапоріжжя #адвокат #юрконсалт #вигралисуд


😎 Потрібна консультація?

4 thoughts on “Припинено поруку перед КБ Надра на 4 700 000 грн.

  1. Олеся23 says:

    Я хотів би поділитися своїм задоволенням від роботи з адвокатом Денисом Димитрашком з бюро Юрконсалт. Він відмінно виконав свою роботу, припинив поруку перед КБ Надра на 4 700 000 грн. Я впевнений, що без його допомоги я б не зміг здобути перемогу в суді. Дякую йому за його професіоналізм та вміння розв’язувати складні ситуації.

    • ЮРКОНСАЛТ says:

      Дякуємо, Олеся23, за ваш чудовий відгук! Ваші слова дуже нам важливі. Раді, що ви задоволені нашими послугами. Будь ласка, звертайтеся до нас з будь-якими питаннями.

  2. Оксана12 says:

    Я хочу висловити свою вдячність адвокату Геннадію Працевитому з бюро Юрконсалт за встановлення справедливості у моїй справі. Благодіря його професіоналізму і наполегливості, порука перед КБ Надра у сумі 4 700 000 грн була припинена. Його експертні знання і тверда воля допомогли мені виграти цей судовий процес. Рекомендую Геннадія як надійного і кваліфікованого адвоката. Спасибі, що ви були поруч у цей складний час і були втіленням моїх прав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *