Претензія на виселення родича: Я не живу, але лінуватися бути виписаним

Житлове питання було гострою проблемою ще з часів Булгакова, яка тільки загострилася з розпадом союзу і приватизацією.

Статистика показує мільйони судових справ, пов’язаних з житлом: хтось ділить майно, хтось не отримав частину спадщини, хтось не задоволений умовами продажу і т.д.

Однак без суду не обійтися в тих випадках, коли немає явного спору про житло.

У сучасних реаліях буває так, що родичі, які виїжджають на заробітки, часто залишаються там надовго або вирішують взагалі не повертатися, намагаючись оселитися на новому місці і при кращих обставинах. А як щодо житла, яке залишилося позаду, та іншого майна?

Хтось все продає, хтось віддає родичам, або просто поступається їм своїм правом на заповітні квадратні метри. Однак залишається ряд юридичних формальностей, які повинні бути «врегульовані».

Наприклад, видалення з місця реєстрації.

У березні 2021 року адвокат бюро підготував позов до суду про виселення, з вимогами якого відповідачі погодилися під час провадження.

Суть проблеми полягала в тому, що родичі продавця, які значилися в будинку після продажу, самі, в силу обставин і відсутності на дачі, не могли займатися питаннями виписки. Це привело до нас і продавця, і покупця.

В результаті нашої роботи було встановлено, що обвинувачені втратили право користування житловим будинком. Продавець і покупець нарешті змогли завершити операцію.

Текст судового рішення

Проваження N 2/317/448/2021

Праворуч N 317/297/21

РІШЕНЬЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНА

05 Квітка 2021 м. Запоріжжя

Запорізький районний суд Запорізької області на складі:

Голова судді Менгазова Р.В.

Під керівництвом секретаря Німецької Н.П.

дивлячись на корабельну канцелярію в залі суду за спрощеним викликом провадженні цивільну sprav za pozova POSOBNA_1, OSOBA_2 робити OSOBA_3, OSOBA_4 pro viznannya osib taki, што провів право коріструвания житлом,-

ЗРОСТАННЯ:

Pozivachi OSOBA_1, OSOBA_2 zvernut to sudyu z pozovom do OSOBA_3 ta OSOBA_4 pro viznannya osib so, shto spent the right of koristuvannya zhitlovim budink ADDRESS_1.

В області мався на увазі дзвінок, що жо voni ye vlasniki zhytlovoy budinku ADDRESS_1. Право на договір купівлі-продажу від 08.12.2020, ініційоване приватним нотаріусом Якимюком Ю.А. для реєстрації No 4972.

Takozh za kazatoyu zarestrovanani vidpovidasi OSOBA_3 ta OSOBA_4, yakі є relatives perednidnogo vlasnik budinku – OSOBA_5. З метою договору купівлі-продажу не можна самостійно закликати решту реєстрації регіону спробувати за кордоном і не розвернутися в Україну.

Озираюся назад на Іщевикладен, сиджу на вокзалі. Статті 317, 319, 328, 383, 405 ЦК України, ст. 156 РК УРСР Диктувати тим членам сім’ї, які мають право жити в окремих осіб, членам житлових районів осіб, які мають право жити в окремих осіб, членів національної спільноти, і застосовувати право на проживання з членами його сімс. На зв’язку з чим просять визнаті відповідачів такі, тому провели право користруванні житловім будинок.

Дата, година огляду суду не з’явилася.

З точки зору про дату, годину перегляду права на побачене, OSOBKA_3 та OSOBANA_4 в суд не з’явилися, одного разу вони направили заяви в якіх познани вігоги viznali vznogogo obnosti та не замкнув proti ikh zadovolennya.

До частини 2 ст. 247 КПК України У разі неявки до суду 000 всіх учасників справи про постанову суду мають право скористатися правом огляду суду з метою отримання суднового процесу для додаткового звукового запису технічних проблем.

Суд, вислухавши матерів права, вставши і переглянувши докази, і викликавши таку особу, що вони будуть задоволені, кого будуть покликані.

Окрім договору купівлі-продажу від 08.12.2020 OSOBA_2, та OSOBBA_1 придбалі у OSOBA_5 житлових будинок ADDRESS_1. (с. 6-9).

До кінця вихідних 04.12.2020 р. N 08-23.08.0815 в ADDRESS_1 «Житлобудка» створено Долинську міську комісію: OSOBA_3, INFOMATSIYA_1 та OSOBA_4, ININFORMATSIYA_2.

Для змія ч. 1 ст. 16 КК України, шкіра особи, яка має право на притягнення до кримінальної відповідальності за захриста його особливого немінованого права та інтересу.

Stattey 41 Ofstitucii України та вул. 1 Перший протокол Конвенція про права людей і основоположні свободи до кінця 17 липня 1997 року. Закон України No 475/97-ВР «Про ратифікацію Конвенції про права людей і основоположних свобод 1950 року, Першого протоколу та Протоколу No 2, 4, 7 та 11 конвенцій», закріплено принцип непорушення права приватної власності, свого роду істотне право фізичної особи на підставі користрування власної шахти і право володи, коріструются при перевпорядкуванні на тиск шахти йома, на рішення Господа про право працювати на власному бе-як, на закон за його волею, незалежно від волі Інсиха осибу.

Права жителя житлового будинки, квартири 383-го ЦК України та держави 150-го житлового комплексу України, право власника вікорістуваті житло на літню резиденцію, проживання членів сім’ї, інсішіх осибів та порядку власного життя на власний разсуд.

У ч. 1 ст. 321 ЦК України Вказується, що право бути недоторканним. Неможливо запобігти праву на дотримання в його.

Відповідно до ст. 328 ЦК України таким є право жертви вінікай тоді, якщо право бути захищеним законом, в тому числі за договором купівлі-продажу.

Закрито 383-й ЦК України та статтю 150 РК УРСР, аж до кількості людей, які проживають у громаді, приватної частини села (частина будинки), квартири, користю нім (ней) для спеціального проживання та проживання членів їх сімеї та інсих осиб.

A part pershoyu statti 156 RC URSR peredbachen, shto members of the sіm’ї vlasnika residential budinku, yakі live at onceinku, shcho yom, щоб лягти, щоб блищати житлові райони narivni z vlasnik budinku, yakshcho pri їh universe ne bulo inshoi pleasi pro order koristuvannya tsim primeschennym.

Згідно ст. 405 ЦК України члени сім’ї, які проживають відразу, можуть мати право коріствувати цім житл відповідно відповідно до закону. Zhitlove prishennya, yake voni mayut право запозичення, щоб мати на увазі йога власник.

Analiz введення норм права дати pidstavi для visnovku pro te, так що право членів sіm’ї vlasnika budynku koristuvattsi tsim residentialim usshennyam mozhe viniknuti ta іsnuvati lishe for фактичне право vlasnosti na budinok v osoby, members of the sim’ї yakoi voni є; Право фізичних осіб на участь у праві користування правом користування умовами проживання членів юго сім’ї.

До частини четвертої статті 156 РК УРСР до складу членів сім’ї будуть включені особи, закріплені за частиною інших статей 64-го Кодексу, і самі друзі. Члени сім’ї можуть жити постійно і вести з ним панство.

Відповідно до ст. 391 Центральний комітет України vlasnik maina mae pravo vimagati usunennya pereschod u zdiysnenni nim pravo koristuvannya ta rozporyajannya svoim mainom.

Вказується норма права матері, вказується право власника, в тому числі житловый праймшення abo budinku, vimagati be-yakikh usunen svogo порушено право від be-yakikh osib be-yakim shlyakh, yaky vlasnik vvazhaje priynytim. Перший за право на право pіdstavi tsієї rules of law and nanayavnist u pozivacha right vlasnosti ta vystavleniya court nanayavnosti pereshkod u koristuvani vlasnik svoi vlasnistyu. Оскільки це не важливо, закон покликаний.

Стаття 7 Закону України «Про свободу ресубмісії та проживання в Україні» має бути створена для відновлення життя фізичних осіб, які проживають на основі життя судна, набуття юридичної сили, набуття юридичної сили, набуття юридичної сили, набуття права на працю на основі права на проживання в країні.

Згідно з пунктом 8 п. 26 Постанова Кабінету Міністрів України No 207 від 2016 року «Про закріплення Правил для Республіки Молдова до порядку передачі інформації органами реестрації до Єдиного державного демографічного реєстру» До кінця року право на проживання на право довічного проживання в іпотеку (вперше лінія договору оренди, найму, пиднаїм довічного гранту, лінія навчани в навчальній іпотеці (на момент перебування решти світового проживання в статуті навчнажності за годину плавання), життя найважливіших документів).

При такому званні, в процесі перебування членом сім’ї, право члена літнього власника, право на життя, за годину до судового розгляду закріплено, суд приходив до канцелярії виклику вігодного вігодного вігодності вігодность іх задоволенния.

На підстави вищевільденного, керуюхісти вул. 4, 12, 13, 19, 77-81, 141, 259, 89, 264-265, 267, 268 Цивільного процесуального кодексу України, –

ВІРІШІВ:

Позов OSOBA_1 (ADDRESS_2, РНОКЕС NUMBER_1), OSOBA_2 (ADDRESS_2, РНОКПП NUMBER_2), OSOBA_3 (ADDRESS_3), OSOBA_4 (ADDRESS_3), провізнання осіб такого, шо витратив право користрування житлома задовольнити повного обсязі.

Візнаті OSOBA_3, INFORMATSIYA_1, та OSOBA_4, INFORMATSIYA_2, так, що щечо провів право користрування житловім будинка ADDRESS_1.

Рішенья до суду може бути oskarzheno shlyakh sulyachi apelatsiinoi skargi stretching tridtsyati dnev z day progoloshennya rishennya.

На корабельній землі корабельна земля була позбавлена входу в рішучу частину корабельної річки або на razi razvidesu spravi (virishennya pitannya) без введення (вікліку) учасників права, значення ліній, які будуть відраховуватися з дня складання корабельної річки.

Суд надав правомірні сили суду подати апелаційний скаргі всіма учасників права, якшо апеляцийну скаргу не подавався. На момент застосування апелаційного skargi rishennya, якшо його не совок, законні сили права обернутися апелаціной skargi, vidmovi u vidkrity chi zakritti apelatsiinogo provazhennya abo priyatsya вирішив суд апелаційного instantsii naslіdki apelatsiinogo perekretsuyu.

До дня ініціювання функції Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи суд зможе подати до Запорізького апеляційного суду Запорізької області через Запорізький районний суд Запорізької області пункт 15.5 пункту 15 Цивільного процесуального кодексу України.

Суддя: Мінгазов Р.В.

One thought on “Претензія на виселення родича: Я не живу, але лінуватися бути виписаним

  1. Василь (чоловіче) says:

    “Я дуже задоволений результатом нашої справи, яку виграли завдяки професійним адвокатам бюро Юрконсалт. Геннадій Працевитий, Денис Димитрашко і Валерія Скользнева показали високий рівень компетентності і ефективності в розгляді нашої справи. Вони проявили ретельність у підготовці позову і майстерності в його захисті на судовому засіданні. Ми виселилися з питанням укладеного і отримали задоволення від професійного підходу до нашого житлового спору. Дякуємо Юрконсалт за їхню допомогу!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *