Скасовано виконавчий напис нотаріуса на суму 185 000 грн.

Вердикт Капітал! Багато позичальників, які з тих чи інших причин допустили затримку в кредиті МФО і потрапили під лавину відсотків, знайомі з цими словами. Часто вони приходять, як грім з телефону і супроводжуються погрозами кримінального переслідування, виїздом певної групи за місцем проживання (цікаво, яка з них? “Скорпіони” або “ACDC”?) Тощо.

Verdict Capital – факторингова компанія, яка, співпрацюючи з кредитами до зарплати , викуповує у них право вимоги за боргами позичальників і, як новий кредитор, починає обробку боржників. Основним методом впливу є робота на оточення боржника (дзвінки, листи).

Вердикт Капітал! Звучить досить жорстко, назва є важливим елементом бізнесу. Досить просто вимовити це ім’я гучним грубим голосом – і деякі з боржників вже готові на все, якби до них ніхто не прийшов.

Як і інші, Verdict Capital діє в першу чергу за допомогою психологічного тиску.

Однак не варто думати, що кредитор безпорадний і не здатний ні на що, крім дзвінків.

«Важка артилерія» – це виконавчий напис нотаріуса. ІПН є виконавчим документом, за яким відкрито виконавче провадження. Часто саме ІПН є причиною вилучення майна і блокування банківських карток.

Але навіть ІПН не слід сприймати як «вирок». З цим можна і потрібно боротися, і досить успішно, головне – знайти розумного юриста.

У нашого клієнта була необережність в 2005 році взяти кредит і не повністю його погасити. Минали роки, і кредитори не давали про себе знати. Поки одного разу борг не перейшов до них: Вердикт капітал. Швидко зрозумівши, що дзвонити клієнту марно, кредитор звернувся до нотаріуса за написом.

І в якийсь момент наш клієнт опинився з заблокованими банківськими картками та виконавчим написом нотаріуса, згідно з яким на користь «Вердикту капіталу» стягнуто 185 000 грн.

185000 грн У 2005 році в кредит, Карл.

Потираючи руки, кредитор чекав приходу такої великої суми.

На щастя, клієнт відразу ж звернувся за допомогою, і прийшов до нас.

У відповідь на дії кредитора адвокат бюро подав позов про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

За рішенням суду виконавчий напис нотаріуса Івано-Франківського міського нотаріального округу Лічука Тараса Володимировича, згідно з яким на користь Вироку столиці було зобов’язано стягнути 185 000 грн. було скасовано, всі арешти зняті, а вже повернуті кошти клієнту.

На жаль, суд, вважаючи це явним знущанням над кредитором з нашого боку, зобов’язав Вирок компенсувати клієнту всього 3908 грн. судові витрати від 40000 грн. на прохання нас.

текст рішення суду

Праворуч N 331/4507/21

Проваження N 2/331/2445/2021

РІШЕНЬЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНА

03 листок падіння 2021 м. Запоріжжя

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя:

керівник – Судді Солодовнікова Р.С.,

під керівництвом секретаря корабельного відділу – Чуйко О.С.,

дивлячись на простий заклик до виклику OSOBA_1 tovaristvo z obmezhnoyu vidpovidalniyu “ВЕРДИКТ КАПІТАЛ”, три особи: Приватний нотаріус Івано-Франківський мисько-нотаріальний округ Лічук Тарас Володимирович, Приватний віконавець віконавець віконського округу Донецької області Матвійчук Наталія Євгенівна, про viznannya vikonavcha vykonannu, –

ЗРОСТАННЯ:

Pozivach OSOBA_1 zverzvu do Жовтневий районний суд м. Запоріжжя z pozov do TOV “ВИРОК KAPITAL”, про viznannya vikonavchy написати так, так що не pіdlyagaje vikonannu. В ході процедури виклику нам доведеться сісти на підставі ознайомлення з забезпеченням кредитних договорів, а також на підставі процедури введення віконавського письма, введення віконавча, написаного за нотаріально посвідченим кредитним договором, використання ліній введення положення положення між назвами статутів минулого, метою супер-забезпечення вігогама офіційного закону. Pozivach vvazhaje, shcho vikonavchiy napi traven z poruchennya law, і він просить суд viznati yogo so, so not pіdlyagaje vikonannu.

04.10.2021 ми подамо запит на виклик до заявки, аж до і в тому числі до ТОВ «ВЕРДИКТ КАПІТАЛ», що веде до ТОВ «ВЕРДИКТ КАПІТАЛ», написавши про ті, які не є notpovidolnya borzhnika pro zaminu creditor u zobov’yazanni ne zvilnyae vid obov’yazku погашені кредит goitov’yazannya, vikonavchiy napisheniya vynanie notarius u vidpovidnostі do vigodnostі do imogodnosti vymnosti obrgovnosti zarzhnika. Вказується на неможливість відкликання лінії при виправленні віконавче писати і рядок дзвінка старого часу, і також про неважливість потерпілих вітрата на юридичну додаткову плату в сумі 39962,41 грн до критеріїв реальності, розуму, справедливості.

25.08.2021 Року Жовтневий районний суд Республіки Казахстан, Суд, Канцелярія Суду, Канцелярія Суду, Приватний нотаріус Нотаріального реєстру права на написання.

Поживач і його представник в суді не з’явився, за викликом заяви, щоб поглянути на позивача представника про вид права без моєї участі, за викликом vimoga napoliagaje.

За лічені години ми не зможемо побачити суд перед канцелярією судна, а також причини неявки суду.

Троє осіб до суду не з’явилися, близько години цього розуму, дивлячись на право на службове звання, заяву та пояснення до суду не надсилали.

Для цілей відсутності підстави для розгляду права, суд до ч.1, п.1 ч.1 ч.3 ст. 223 Цивільного процесуального кодексу України (надане КПК), дивлячись на право бачити право бачити результати даних і доказів.

Vidpovidno do vimogo ch. 2 ст. 247 КПК Сам факт процесу проходження судном додаткового звукозапису технічного порятунку не здійснювався через неявку на землю суду на всі його осіби, щоб взяти на себе долю борту.

The court, vivchivshi materiali spravi, otsinivshi nadani prove, vvazhaje, shcho poz poz pіdlyagaje zadovolennyu z offensive obstavina.

До першої частини. 13 КПК, суд не зможе дивитися на зоофілію фізичних осіб, ми подамо її до Кодексу, в міжзастосовчому порядку і на підставі доказів, поданих учасниками на право суду в кінці Кодексу.

U vidpovidnost do vimog ст. 76 КПК, за доказами ви бе-які дані, на підставі яких суду стане відомо про положення суду, і про те, що суд візьметься за учасників права, і про те, що вони будуть важливі для уряду.

81,83 КПК, шкіряна сторона винна в тому, щоб довести до вт обландавині, на яку виграв сидіти на пидставі власного vimag abo zaperechen, krim vipadkiv, встановленому Кодексом. Сторони та учасники права подавати докази на право без перерви до суду.

Na pidstavi ст. 89 КПК, суд уцинюйе довести за свою внутрішню реконансацію, шо рунтуйе на все-бічній, повний, об’єктівний і несеріональний досліженний ная в справі екратів.

09.03.2021 суд зареєстрував приватний нотаріус Івано-Франківського Московського нотаріального округу Лічук Т.В. Віконвчий написати для N 3048 pro tightening z OSOBA_1 на корісти ТОВ “ВЕРДИКТ КАПІТАЛ” паркан за кредитним договором N 1F-1014 від 27.10.2005 на суму 184812,09 грн.

19.07.2021 напишемо приватному вікунавцю Ніконавського округу Донецької області Матвійчук Н.Є. Vidkrito vikonavche provazhennya N 66121229.

Відповідно до положень статей 15,16 Цивільного кодексу України (далі ЦК), право на право на захист цивільного права країни і право на право цивільного права на право країни. Шкіряна людина, що стоїть за захістом свого спеціального немінованого права і права на звіра перед судом, щоб він міг одним способом скористатися правом на цивільне право або інтернів, про що частково згадується 16-м ЦК, або у по-новому, через появу договору або за законом.

До 18-го ЦК ЦК ЦК несе відповідальність за написання проекту документа відповідно до закону.

Порядок встановлення нотаріальних дітей нотаріусами та місцевими особами органів Міністерства закордонних справ України встановлюється Законом України «Про нотаріат» та найважливішими актами Закону України (частина перша статті 39 Закону України «Про нотаріат»). Таким актом постанови, зокреми, Порядку оформлення нотаріальних дітей нотаріусами України, затвердження наказом Міністерства юстиції України від 22.02.2012 р. до скель No 296/5 (далеко – Порядок встановлення нотаріальних дітей).

Нотаріальне посвідчення – КП «Нотаріальна дія» (пункт 19 статті 34 Закону України «Про нотаріат»). Главі 14 Закону України «Про нотаріат» та главі 16 Організації нотаріату віднесено главу 14 Закону України «Про нотаріат» та главу 16 Порядку нотаріату.

Так, ст.87 Закону України «Про нотаріат» за затягування копійок сум або вітрерубування від боржника maina notariusi для створення віконвчі пишуть на документах, щоб встати на паркан. Перелик документи, за берегами паркану, щоб втягнутися в невимовний порядок на підставі відеописів, щоб встати перед Кабінетом Міністрів України.

Стаття 88 Закону України «Про нотаріат» покладена на розум введення відеописів. До реєстрації центральних статей Закону нотаріус несе відповідальність за подачу документів до Закону, документи були подані для запобігання охороні огорожі від президента Республіки Киргизстан до посилення закону, і не більше однієї долі пройшло, але у випадку міністерства підприємництва, положення цієї організації. Якшо для вімоги, для вікае віконщий напіс, закон встановив лінії найстаріших, віконувчя пишуть, щоб їх можна було побачити на міжвузля лінії.

Порядок адміністрування нотаріальних даних за правилами розуму (пункти 1, 3 глави 16 Порядку виконання нотаріальних обов’язків).

Відповідно до пункту 2.1 пункту 2 глави 16 глави 16 Порядку у справах нотаріатів про встановлення ноти про право на написання договору Асамблеї Республіки Казахстан, нам нагадає представник нотаріуса подати заяву, за адресою Якій, Зокрема, Майут Буті Знаменні: Відомости pro namenuvannya i mistse residency abo mistse znachennya stiguvacha ta borzhnika; date i mistse narodzhennya borzhnika – fizichnoi individuals, misce yogo roboti; номери рахунків у банках, кредитні установи, код ЄДРПОУ для юридичних осіб; струни, для певного може провадитися сигненния; Інформація відповідає за надання інформації, штрафів, відсотків і пені. Додаток можна використовувати для отримання інформації, це необхідно для введення відеопису.

Після нотаріального посвідчення необхідно підготувати відомості документів, в тому числі про внесення документів, в тому числі введення відеопису, нотаріуса в праві тлумачення документів (пункт 2.2 пункту 2 глави 16 Організації порядку управління нотаріальними дітьми). Роблячи другий з головного зоба головного зоба і (або) умів іпотечного договору бути notarius pіslya splivu tridtsyati dnev z momentu nadislanikh ipotekoholder povidomlen – пише voi vimogi pro usunennya porushen ipotekodavtsiu ta borzhnika, yakcho іn ідмінмінмінмінмінмівця. Скористатися ситуацією ми зможемо на підставі довідкового меморандуму на виконання інформації, наданої Міністерством закордонних справ Республіки Молдова (пункт 2.3 пункту 2 глави 16 Порядку нотаріальних даних).

Analiz pidpunk 2.3 пункт 2 глави 16 відділу II Порядок завдання нотаріально-нотаріальних дій dii daje pidstavi dіti vistnovka pro te, scho vo zavodazhnogo написав у razuchennya of the main gobov’yazannya zdiysnuje notarius pislya splivu tridtsyati dnev zov ot nadislanii povisleniya povidomleny – pistovoi vimogi pro usunennya poruchen borzhnika. Ми зможемо подати до поштового відділення Міністерства закордонних справ Республіки Молдова на підставі довідкового меморандуму на виконання довідкового меморандуму на адресу Міністерства закордонних справ Республіки Молдова.

Крім того, пунктами 3.2, 3.5 пункту 3 глави 16 ІІ Порядку встановлення нотаріальних даних передбачено, що документи подаються до Служби безпеки Республіки Україна на підставі низки документів, які були подані до Невимовного порядку реалізації документації Республіки Україна за No 1172 (дал – Документи Перелика). Коли пишеться нотаріус, переклад подається, документи подаються до реєстру документів, які були зареєстровані в поданому Переликом документів. Коли документи Перелика не будуть додані до свідомості збройних сил, вони не зможуть прописати в Законі України «Про нотаріат» та Порядку встановлення нотаріальних дітей.

Нотаріальна дія дія abo vidmova u ї uchinennі, нотаріальний вчинок до оскаржуваного досудового розгляду. Право на оскар нотаріального діяння цієї особи, права на вчинення нотаріального діяння цієї особи, права та інтереси особи, що підлягає захисту (стаття 50 Закону України «Про нотаріат»).

За результатами аналізу норм можна знайти таких висновків.

Нотаріус зробив відмітку про право малювати копійки – ce notarialna diya, yaka polyagaje v posvidchennii right styaguvach na stynnennya groshovyh sum abo vitrebuvannya vid borzhnika maina. При цьому нотаріусом сфера беззаконних юридичних справ і права закону не відновлені, права закону не здійснюються учасниками прав закону, не візи і не права на право. Tom notarius vikonavchiy napis nerodzhuje right styaguvach na tightening penniesh sums abo vitrebuvannya vid borzhnika maina, a pіdtverjuje, shcho tak viniklo v styguvacha ranishe. Meta vynennya vikonavchnogo napisu – nadannya styavucha mozhlivosti v posavnogogo realizuvati yogogo right on primus vikonannya zobov’yazannya borzhnik.

Отже, vidpovide right styaguvach, zakhistogo vin zvervyut vyn vynut vyznutyut to notarius, guiltly іsnuvati в часи звіра. Так що в момент звірячого затягування до нотаріуса ізз ізза заявою на введення вікоравчі писати винні, справа в тому, що також буті безспірной, паркан або інша відповідальніст боржника перед банером.

Вперше в історії паркану за написання нотаріусом відповідає стаття 88 Закону України «Про нотаріат» (стаття 88 Закону України «Про нотаріат»). Один з характерів правового регулювання національної політики надається повідомленню про формальні ознайомлення – відсутність інформації про положення документів, за банками паркану для забезпечення нотаріального посвідчення документа.

Порушення прав боржника в процесі нотаріального посвідчення віконічного написання слово-власника слова – букви до кабінету – листи про використання іпотекодавціу іпотекодавціу іпотекодавціу та боржнику, якчо ін і ідмінмінмінмівця. Ми повідомлені про написання міністерства на підставі документів, які вже не є тією ж стороною, договору, і про те, що не потрібно писати на підставі документації документації питання про огорожу з метою огорожі для розробки огорожі.

За такою церемонією нотаріус несе відповідальність за написання факту подачі проекту документів, в результаті перекладу документів несе відповідальність за подачу документів в перелеком до проекту. Один з найважливіших фактів (подача до нотаріуса найважливіших документів) – не сказати про те, що спору сотні років.

Окрім статей 15, 16, 18 ЦК України та статей 50, 87 та 88 Закону України «Про нотаріат», статті 50, 87, 88 Закону України «Про нотаріат» мають право посилити право на затягування копійчаної суми країни. Це право isnuje, poki суд не встати. Тобто боржник, який так багато може мати право на захист свого цивільного права, в судовому порядку можна оскаржити нотаріальний посвідкаржник vikonavchiy napis: як z pidstavchennya notarius за процедурою yogo vchinennya, тому i z pidstav mistrustі vimog styag styvacha (ponistyu chi in part of the rozmiru zaborgovanosti abo splivyu strovivi za vimogi za vimogi za vimogi u povnom obsyazi chi v ikh chastini), z yakim tom yout till notarius for the notarius for введення вікоравчі письмовій формі.

У разі виникнення спору щодо візи Віснаня, я напишу такій особі, як якщо не подавати пакет документів з метою подачі документів до уряду Республіки Україна. Для правильного застою поставте арт. Стаття 87.88 Закону «Про нотаріат» у такій суперечці і перевиці pіdlyagayu tukozh i bring the borzhnik in povnom obsyazі, встановлено, що zasnunchennya chi spravdi за часів нотаріуса vikonavchy na wrot borzhnik mav bezspirnazavanisti перед банером, tobto chi iznuvala zaborgovanist vzagalі, chi bula zaborgovanist sama such a rozmiru, yak закріплений за віконавчу napi, ta chi ne ne bulo nevirishenikh po suti disputes shchodo zaborgovanosti abo її rozmiru stanom per hour of notarius vikonavchyy.

У той же час, закон не має на увазі включення винятку з переліку обставін, які svid говорити про актуальність спору і про те, що ситуація виникне в обсязі правил цивільного процесу для реалізації аргументів боржника і центру наданих йому доказів.

Суд ініціював процедуру фіксації віконавх письмовій формі, як полегає в наступі.

Суд видав докази, не довівши їх до суду, якщо він подав необхідні документи до нотаріуса, і він не був переданий до суду, і було подано до суду, що кредитний договір був поданий до суду.

Супра пункт 2.3. п. 2 ч. 16 с. 2 У порядку вчинення нотаріальних обов’язків до введення віконавча написав листа до вімоги про використання розірвання кредитного договору позівачу.

Крім того, не довівши до суду, ми не надали доказів до суду, і ми завжди могли інформувати про розвиток кредитного договору, і ми часто могли інформувати про те, що нам вдалося захистити ситуацію щодо можливості захисту кредитного договору. Pozivach це не мала можливість сплатити податки до нотаріуса перехідного періоду роботи віконавчі написав до abo visloviti svoi nezgodu vospoyu vimogoyu pro plata borgu chi povidomiti pro nayavnistyu spore mіzh nim ta vidpovidachem shchodo schodo sumi zaborgovanostі, shcho ob’ektivnosti vislyuchaje можливість зробити viconavchy napis.

Коли головний зоб написаний за часів головного зоба головного зоба, iznnya zdiysnuje notarius pіslya splivu tridtsyati dnev z moment nadislanikh creditor povidomlen – e-mail vimogi pro usunennya poruchen borzhnik. Вперше за довгий час ми зможемо написати про йогу і освіту. Матері не можуть піклуватися про інформацію про ситуацію.

До пункту 1 документів для цілей проектів постанов, для яких немає необхідності писати про стан справ на підставі нотаріальних записів, що підтверджено. Постановою Кабінету Міністрів України No 1172 від 29.06.99 для придбання відео, написаного, подаються: а) нотаріально присвячені договору (договорам); б) документи, щоб вони були захищені парканом і будівництвом виконання зоб’єднання.

Рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва no 826/20084/14, позбавленого Вішського адміністративного суду України від 01 01.01.2017 р., Окружного адміністративного суду МВС України 01 лист від 2017 року, постанови Окружного адміністративного суду МВС м. Києва від 07.07.2016 р. Це незаконне та несправжнє рішення Міністерства фінансів України N 662 від 26 розділу 2014 року «Про запровадження зміну перекладу документів, що стоїть за затягуванням паркану, що підлягає здійсненню за невимовною процедурою здійснення відеофіксації нотаріусів».

Верховна Рада на своєму 12-му виданні 2020 року No 757/24703/18-ц діяшов вишневої вишневки, перша редакція документів, поданих банком до нотаріуса для встановлення віконавчального письма, відсутный оригінал нотаріально завірений до договору (договору), для затягування паркану може бути надана в невимовному порядку, в реальності для візнання віконавча написана таким чином, щоб, щоб не pіdlyagaje vikonannuyu, u zv’yazku z non-trimmaniam minds vychennya vikonavcheny vykonavcheny vykonavchago schodu podannya schodu podannya sychodnya документи про реалізацію огорожі.

Oskarzheniy vikonavchiy написав обов’язки нотаріуса pislya nabranniya protivaniy protivaniy prodanovo Kiivskogo apelatsii apelatsii admistratsii vіd 22 lyuty 2017 roku u spravi No 826/20084/14, dogovir, akiy buv nadaniyany notariusu for введення viconavchego napis, ne buv posvidchenii notarial.

Для таких тверджень, крім того, що вони завжди мали можливість подати право на право, переглянувши їх зі своїми доказами, суд прийде до канцелярії про необхідність написання імен вігимів і візи віконавчі написати нотаріуса таким чином, щоб кредитні права не були підписані секретарем канцелярії, а про те, що кредитні права не повинні підписуватися секретарем на візу відеозв’язку, а не писати таким чином, щоб переконатися, що кредитні права не підписані секретарем для візи відео, а не писати таким чином, щоб переконатися, що кредитні права не підписані, u zv’yazku iz chim pozov є obґruntovanim ta pіdlyagaje zadovolennya.

До першої частини. 141 КПК України Судвій збір покладатися на сторони пропорцийного розміру задоводних позвих вігод. У момент бажання зателефонувати – оселитися на відпохіді.

З таким званням, від роботи “VERDICT CAPITAL” до korist pozivacha pіdlyagayuyu styzhnenyu documentation pіdtverzheni sudvi vitrati u vidi ship zboru v sumi 908 грн, yaki sklacheni OSOBNA_1 при поданні виклику. Крім 454 грн держслужби, я не зможу подбати про судно.454 грн.

При цьому постіваче задекларував вімогі про затягування вітрату для легальної допомоги в сумі 39962,41 грн, які будуть зберігатися з обслуговування складу заявки на виклик в сумі 3000 грн і 36962,41 грн гонорару за адміністрування права.

Згідно z частина 1, с. 1. Ч. 3 ст. 133 КПК України ship vitrati warehouse iz ship zboru ta vitrat, pov’yazanih z razzglyad spravi. Перед вітратом пов’язаних з поглядом вітрати на допомогу професійного правителя.

Стаття 59 Конституції України встановила право на професійне правонаступництво. Kozhen e vilnim u vibori zahisnik svoih

До частини 1 ст. 137 КПК України Vitrati, pov’yazani z pravonichaya dopomogogo law, bear theparties, krim vipadkiv nadannya pravanichoi dopomogi za rahunok derzhavi.

Відповідно до положень частини 2 ст. 137 КПК України За результатами огляду, будь ласка, ознайомтеся з допомогою адвоката в роботі адвоката, щоб відразу підняти питання сторін. Для цілей вітрату судів: 1) право на поліпшення адвокатської допомоги, включаючи гонорар адвоката за представництво в суді, включаючи підготовку роботи адвоката, доказ кращого, і той факт, що адвокатською конторою буде займатися адвокатська контора, а адвокатській конторі буде доручено меморандум про розуміння адвокатської контори, а робота адвоката повинна бути виконана за згодою адвоката на угоду про право на поліпшення якості прав адвоката, Третю сторону об’єднала третя сторона; 2) сплатити відповідно до порядку компенсації адвокатської роботи, яка необхідна для права на допомогу, укласти правильний договір на підставі поправки до вітріолевої допомоги, встановити правосторонній договір про реалізацію поправки до доказів, а також підвищити якість законодавства.

З метою адміністрації вітрата на правій руці суду учасники представлять деталі інвентаризації робіта (наданіх обов’язків), віконані адвоката, та здійсненних нім вітрат, необхідних для управління правим допомогі (ч. 3 ст. 137 КПК України).

До частини 8 ст. 141 КПК України сторона заплатила або може оплатити оплату права на право на право до суду на підставі доказів сторін (угода, rahunkiv toasty). Такі докази подаються до суду з метою проведення судових дебатів при праві продовження строків п’ятих днів п’ятої площі до суду для розуму, щоб до завершення судових дебатів у потрібній стороні було відомо про заяву.

Склад і вітрат, пов’язані з оплатою правової допомоги, вступають до предмета доказування праворуч. На підставі відповідальності суду за правову допомогу суду: договір про виплату правової допомоги (собачий за закон, договір про адміністрування юридичних обов’язків), документи, документи для сплати зборів і inshih vitrat, pov’yazanih iz nadannyamu правової додаткової допомоги, оформлений в установленому законом порядку (квота на порядок стики кас, оплата довідки про сплату офісу банку, банку або новий банківський документ, касові чеки, Posvidchennya pro vidryazhennya). З затягуванням вітрата по закону допомога ковзала враховваті, ще персона, яку такку допомога надавала, може бути буті в якості адвоката (Стаття 6 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» Abo inshim fahivetsem u galuzi right nezalezhno vid togo, chi taka persona взяв участь у праві pіdstavi dovirenosti, chi vidpovidnogo contract (statti 12, 46, 56 КПК України). Vitrati на юридичному dopomogu mayut buti документально задокументовані і доведені до відома. Документальна документація вітрата на юридичну допомогу, а також розрахунку таких вітратів і підствою для відмови у задовольнних вімог pro vidshkoduvannya такого vitrat.

Верховний Суд у складі Верховного Суду від 23 вересня 2019 року відповідно до Постанови No 552/2145/16-ц.

На підставі роботи засудженого суду vitrats про уряд права професійних допомоги: dogovir pro nadannya legal dopomogi vid 05.08.2021, dodatkovy dogovir vid 05.08.2021, rahunok N 155 від 17.08.2021 про внесення послуг на суму 3000 грн. Закон No 155 від 17.08.2021 nadannya posug, rahunok N 183 від 17.08.2021 про надання позерві на суму 36962,48 грн. Закон No 155 від 17.08.2021.

Надавши вказівки позві подробиці інвентаризації обов’язків адвоката, а також подані ним документи, суд важливий, суд важливий, важливий той факт, що докази відомостей про характер характеру віконаной адвоката позивача робота (наданіх обов’язки) не збігаються з критеріями інформації про віконанні відповідних робіт.

Таким чином, склад заявки здійснюється рядом з 9 поверхів, не складом складу, а озираючись назад на тих, хто поінформований про складські заявки, щоб подбати про місцеве поселення про розвиток судової практики і якість норм законодавства України, а подивитися на право на здійснення провадження.

Вперше ми змогли захиститися від правди, ми перезадекларували в тій мірі, в якій ми зробили наші справи, ми зможемо захистити наших адвокатів, ми зможемо захистити себе у сфері правової допомоги, ми зможемо відстояти до 3000 гривень за право на допомогу.

На підставах індуковані, керуючіс вул. Статті 15, 16, 18 ЦК, ст. 50, 87, 88 Закону України «Про нотаріат» ст. Статті 2, 4, 12, 13, 76-78, 81, 258-268, 354 КПК, суд, –

HEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Pozov OSOBA_1 do Tovaristva z obmezhenoy vidpovidalnistu “VERDICT CAPITAL” pro viznannya vikonavchgo wrot so, so ne pіdlyagaje vikonannu, – please.

Viznati vikonavchiy napi N 3048, vyneniya 09 bereznya 2020 roku privatnym notarius Ivano-Frankivskogo myskogo нотаріальний округ Lichuk Тарас Володимирович pro styannya z OSOBA_1 na koristy Tovaristva z obmezhnoyu v vidvidalnistyu “VERDICT KAPITAL” zaborgovanostі za loan agreement N 1F-1014 vid 27.10.2005 v sumi 184812,09 uah, таким чином, так що не pіdlyagaje vikonannya.

Tovaristvo z obmezhnoyu vidpovidalnistyu “VERDICT CAPITAL” na koristo OSOBA_1 sudvi vitrati, yaki skladyat z zboru v sumi 908 UAH і vitrat for the right dopomoga v sumi 3000 uah, and vsyogo 3908 (три тисячі dev’yatsot visim) грн 00 коп.

На момент застосування апелаційного skargi rishennya, якшо його не совок, законні сили права обернутися апелаціной skargi, vidmovi u vidkrity chi zakritti apelatsiinogo provazhennya abo priyatsya вирішив суд апелаційного instantsii naslіdki apelatsiinogo perekretsuyu.

Рішеньня mozhe buti oskarzhennogo do Zaporizkiy apelatsiiskogo sudyu.

Apelatsiyna skarga na rishennya sude sude by stretching tridtsyati dnev z day yogo progoloshennya, a yakshcho ovoloshno lishenu za zareshenna ta resolutivnu partno gorodskogo rishennya abo u razi razzvidyu spravi without povdomlennya (vikliku) участь права, значення ліній, які будуть відраховуватися з дня зберігання життя корабля.

Учасник права на оновлення пропущеної лінії на апелятійній оскарженні, якшо апеляциина скарга подається на ділянці тридцяті днєв з дня вручення до суду повного ришення.

Лінії на апеляциніє оскарженні можуть бути в змозі оновлюватися в рази, щоб пропустити найважливіші причини.

Поживач: OSOBA_1, INFOPACIYA_1, misce reestratsii (проживання): ADDRESS_1 РНОКЕС NUMBER_1).

Торгівля: Товари з “ВЕРДИКТ КАПІТАЛ” (міссізавденденювання: 04053 м. Кіів, Вудрявський узвіз, 5-Б, код ЄДРПОУ 36799749).

Суддя: Солодовніков Р.С.

One thought on “Скасовано виконавчий напис нотаріуса на суму 185 000 грн.

  1. Олександр (чоловіче) says:

    Як клієнт Verdict Capital, я хотів поділитися своїм дуже позитивним досвідом з бюро Юрконсалт. Завдяки їх професіоналізму та вмінню вести справу в суді, ми виграли нашу справу. Адвокати Геннадій Працевитий, Денис Димитрашко та Валерія Скользнева продемонстрували високу ефективність та кваліфікацію. Їхний ретельний аналіз доказів та аргументована лінія захисту привели до успішного результату. Я вдячний їм за їхню роботу і рекомендую бюро Юрконсалт всім, хто шукає надійних та досвідчених адвокатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *