Скасовано виконавчий напис Кредит-Капітал на суму 12 000 грн. Стягнуто компенсацію у розмірі 5402,90 грн.

Як випливає з практики: проблеми, пов’язані з обслуговуванням кредиту, взятого у небанківської організації, дають про себе знати раптово, а причини їх виникнення вміло приховані в багатьох заплутаних пунктах договору, з повним текстом яких ніхто з співробітників кредитора не думає ознайомитися з клієнтом.

Так в травні 2021 року до нас звернувся клієнт, який зіткнувся з проблемою використання банківської картки, куди роботодавець перерахував свою зарплату: її просто заблокували.

Після аналізу, проведеного юристами нашого бюро, з’ясувалося, що клієнт був включений до реєстру боржників, відкривши по ньому виконавче провадження, а приватний виконавець безмагоричних Н.А. на майно клієнта накладено арешт. В основі ліг виконавчий напис нотаріуса Барщацького І.В.

На користь ТОВ «Фінансова компанія «Кредит-Капітал» (компанія якої є основним кредитором – ТОВ «Мілоан» продала право вимоги за кредитом), потрібно було стягнути з клієнта 12014,50 грн.

Фахівці бюро в найкоротші терміни підготували і подали позов до суду про визнання виконавчого напису таким, що він не підлягає виконанню.

Суд прийняв доводи адвоката про незаконність напису і виніс рішення на користь клієнта: виконавчий напис був скасований.

Крім того, суд вважав аргументованою нашу позицію щодо відшкодування витрат на правову допомогу клієнту, зобов’язавши ТОВ «Фінансова компанія «Кредит-Капітал» відшкодувати клієнту 5402,90 грн.

Повний текст судового рішення

N 336/3973/21

N 2/336/3204/2021

РІШЕНЬЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНА

11 Жовтнева 2021 м. Запоріжжя

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя на складі:

головою судді Савеленко О.А.

Секретар корабельного бюро Брагіной І.В.

Дивлячись на корабельну канцелярію в порядку спрощеного виклику провадження z povidolennya z povidolennyam (vilikom) storin tsivilnu spravle za pozova OSOBA_1 to tovaristvo z obmezhenoy vіdpovidalniyu “Finansova kompaniya “Credit-Kapital”, treti osoby: privatny notarius Kyivskogo notarius Kyivskogo notarialh Barshchatskiy Igor Viktorovych, privatny vikonavets vikonavchy okug Запорізька область Безмагорорічних Миколи Андрійовича про viznannya vikonavchay vikonannu, –

ЗРОСТАННЯ:

Позівач зввервесствся з позова до Тов Фінансова компанія “Кредіт-Капітан”, троє фізичних осіб: приватний нотаріус Київський миского нотаріального округу Барщатський І.В., приватний віконавець віконський округ Запорізької області Безмагогоричних М.А. про viznannya vikonavchygo vidisu so, schcho ne pіdlyagaje vikonannu ta prosivaznati vikonavchiy napis n 13676 vid 19.12.2020 roku, акти приватного нотаріуса Kiiiivskoy notcoy notrug Barshchatskim I.V. про затягування огорожі огорожі OSOBKA_1 на корісти ТОВ Фінансова компанія “Кредит-Капітал” v rozmiri 12014,50 грн. таким чином, це не pidlyagaje vikonannu, а takozh pullati z vidpovidazh na korist pozivacha sudii zbir ta vitrati na prawnicha dopomoga.

Pozovni vimogi oburantovani tim, scho z site “Automated system of viconavchy provazhennya” pozivach diznavsya, shcho vin zna zna v Edinomu reestrі borzhnikiv. Договір з адвокатом став відомомо, адвокатською роботою став відомо, що ін боржник на віконавчих проваженних z primusskogo vikonannya vikonavchnogo pis N 13676 vid 19.12.2020 roku, ми зробимо приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Барщацький І.В. згідно з якимим боргом позивачем до відповідаду 12014.50 грн.

Ввальгає, тому такі віконавчий виписав третє спеціальне зобов’язання дотримуватися норм права, яке наказано на годину писати.

У тому випадку, якщо документи були опубліковані, паркан – не єдиний, який був написаний на підставі кредитного договору, який не нотаріально завірений до також позівача без права говорити про будівництво кредитного договору.

Під написами ст. 88 Першого закону, нотаріусам ввести відео з написанням, як тільки документи були подані, документи були подані для охорони охорони огорожі, але вперше, і вперше є не більше однієї долі.

На підставі документів, поданих третьою особою до заяви про введення відеофіксації, відновити відсутність вімлогу до позивача неможливо.

07.06.2021 р. Ухвалою Шевченківський районний суд міста Запоріжжя від 07.06.2021 зможе ознайомитися з правилами спрощеного виклику провадженні з історією віклика.

Позівач до суду не з’явився, подавши заяву про вид права без участі його, за викликом vimoga napoliagaje в повному обсязі.

06.10.2021 фінансова компанія «Кредит-Капітал» зможе подати заявку. У відзіві відповідах попросіть відгуки у запрошених, право дивитися без участі представника відповідача.

Особи до суду не викликаються, причин неявки не виявлено.

З метою звукозапису технічного обладнання робота судна відсутня у випадку судна з усіма видами інформації, чи брати участь у складі борту, не мати можливості взяти участь у частині 2 судна. ст. 247 КПК України.

Суд, який досліджував права суду, зміг довести для власних внутрішніх реконанцій, чи потрібно використовувати загальноважливі, добровільні, добровільні та несердиновані ісісні жісіні, дішов wisnovka prodovolnya pozn u poznogo obsyazi.

19.12.2020 суд встановив приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу м. Барщацький І.В., наклав припис Приписчий лист No 13676 про посилення osoba_1 на корі ТОВ «Фінансова компанія «Кредит-Капітал» до ТОВ «Яки» ТОВ «Мілоан», що наклало право вімогі до договору про відступлення прав вігоги за кредитним договором 25.04.2019 року на скелю No 29-МЛ. Затягування огорожі буде проводитися на період з 25.04.2019 по 23.11.2020 року. Сума складу огорожі становить 11084,50 грн. та 930 грн. Для написання відео.

Продукція приватного віконського району Запорізької області Безмагорорічних М.А. дата 25.02.2021 рок відкрито vikonavche provazhennya N 64641862.

Відповідно ст. 18 Центральний Комітет України, notarius zdiysnyuje zahist tsivilnyh pravoh vzlyakh vykonavchgo vykonavchgo vozdovogo vozdovogo vypadki i obrazovanie vyazheniya vosheniya.

87 Закону України «Про нотаріат» внесено зміни, щоб за затягування копійок сум або вітрерубування від боржника maina notariusi створити віконвчі написи на документах, щоб встановити паркан. Перелик документи, за берегами паркану, щоб втягнутися в невимовний порядок на підставі відеописів, щоб встати перед Кабінетом Міністрів України.

Відповідно до ст. 88 Закону України «Про нотаріат» notarius vykonavchi vikonavchi письмово, yakscho подав документи pіdtverzhyuyu bezspiruza bezspirnast abo inshoi vidpovidnosti borzhnika vystavuch ta za obovi, shcho z vynkennya pravo vimogi пройшов не довше трьох років, а на відносинах міжж підприємство, пристави та городизация – не більше однієї скелі. Якшо для вімоги, для вікае віконщий напіс, закон встановив лінії найстаріших, віконувчя пишуть, щоб їх можна було побачити на міжвузля лінії.

Відповідно до ст. 253 ЦК України Я закінчив рядок на майбутній день календарної дати, а також початок йогичного качана.

Для змія пункту 3.1.3.2 глави 16 Порядку нотаріатських дітей нотаріусами України, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 22.02.2012 No 296/5, буде зареєстрований в Міністерстві юстиції України 22.02.2012 за N 282/20595 нотаріуса в напрямку віконавчі написано: як тільки були подані документи на охорону огорожі огорожі до затягування, для розуму, за день бачення прав вімоги пройшло не більше трьох порід, але в розпорядження міністерства підприємств, що встановлюють і організовують не більше однієї породи.

В результаті Правового регламенту Верховного Суду України у Верховній Раді No 6-16к15 трирічні суперечки банку з боржниками будуть загальмовані в першу чергу, людина не поставила її підглядання в якості документа про продаж yogo. Документ про продаж терміну назвав за час, сплачений сторонами, суд не дав.

Відповідно до ст. 89 Закону України «Про нотаріат» на віконавчу писав повінни: дата (рік, місяц’, номер) yogo chinennya, posada, prizvishte, im’ya, po batkovi notariusa, yaki vchiniv vikonavchiy napi, namenuvannya ta address styguvach; naimenuvannya, адреси, date i misce narodzhennya borzhnika, misce roboti (для hromadians), номери рахунків в банківських установах (для юридичних осиб); струни, для своєрідного присідання тягнуть; sumi, shcho pidlyagayut styagnennya, abo obekti, yaki pidlyagayut, vitrebuvannya, vto numerili penya, percenti, yakshcho taki lie do tightenennya, rozmir plati, suma dzhavnogo mita, pluzhuchnogo styaguach, abo mita, yake pidlyagaje styhnenyu z borzhnika; номер, за виконавчея письмово зареєстрованим; дата набору юридичної сили; рядки попереднього зовнішнього вигляду віконавха, написані до віконанн. Vikonavchiy napis kriplyuet pіdpis i print notary.

Суд постановив, щоб вікончий написав видіння на п. 2 Переліку документів, щоб таке затягування паркану здійснювалося безсонним способом на підставі відеозаписів нотаріусів, загартованих Постановою Кабінету Міністрів України 29 Черня 1999 року No 1172.

Порядок приведення нотаріальних дітей до правил офісу найважливіших правил і порядку написання.

У пунктах 3.2, 3.5 пункту 3 глави 16 Ордена Республіки Молдова порядку передують документи, необхідність переконатися, що документи не пишуться в першу чергу на підставі письмових робіт, а в ході письмових робіт нотаріусів, і в ході проекту постанови. режисер Кабінету Мінськ від 29 Червня 1999 roku N 1172 (дал – Перелик документи). Коли пишеться нотаріус, переклад подається, документи подаються до реєстру документів, які були зареєстровані в поданому Переликом документів. Коли документи Перелика не зобов’язані додавати до збройних умів канцелярії нотаріальних записів в частині нотаріату та нотації, вони перераховані в Законі України «Про нотаріат» та Порядку встановлення нотаріальних дій.

З пункту 1 подаються документи на придбання відео-письмового файлу: а) відомості, нотаріально віднесені до договору (договорів); б) документи, щоб охорона огорожі і будівництво огорожі і будівництво виконання огорожі і будівництво виконання збов’язиння.

22.02.2017 р. Рішенням Великої Палати Верховного Суду України від 01.11.2017 р. Рішенням Великої Палати Верховного Суду від 20.06.2018 р. рішенням Великої Палати Верховного Суду України від 01.06.2018 р. рішенням Великої Палати Верховного Суду україни від 01.06.2018 р. рішення Великої Палати Верховного Суду від 20.06.2018 р. до Кримінального суду України. bulo viznanno illegal t negotinogo 26.11.2014 “Про введення zmin do pereliku документів, що стоять за підтягнуттям паркану до невимовного порядку на підставі віконвчих записів нотаріусів” Зокрема, у нього є номер: «Кредитні договори, за які боржники дозволили зволікати з виплатами за зобованання. За покупку відеопишіть я отримаю: а) оригінал кредитного договору; b) zasvidchena syaguach vipiska z rakhunka borzhnika iz za znamennym sumi zaborgovanosti ta stroviv їїї extinguishednya z vidmitkoyu sgravacha pro izmanovnya zagonovanosti”.

Звернення до суду за статтею 4 п. ст. 254 КАС України (у редакції, станом на момент прийняття рішення) була надана юридична сила на момент указу, з 22 липня 2017 року до кінця 2017 року, і закон не змінив можливості фіксації віконавху написання шодо заборгованості, яку віпливий из кредит відносину. З таким обрядом, на момент введення віконавче до письма 05.10.2020 р. roku buly vidsutni pravovi pidstavi for yogo vchinennya, і з того ж віконавчого писати не pіdlyagaje vikonannu.

На початку правової ситуації, аж до пункту 2 Пункту 2 Передачі документів, для підтягування огорожі до невимовного порядку на підставі відеозаписів нотаріусів, затвердіння Постановка Кабинету Мінськ від 29 червня 1999 року рок N 1172 для створення віконавче до нотаріуса, то неможливість введення віконавха в написання щедо паркановованості, яка вказана на відповідності до віконавчого письма від 05.10.2020 рок-булаль вимивається тими ж меблями, ми зробимо дно.

Нотаріус зробив відмітку про право малювати копійки – ce notarialna diya, yaka polyagaje v posvidchennii right styaguvach na stynnennya groshovyh sum abo vitrebuvannya vid borzhnika maina. При цьому нотаріусом сфера беззаконних юридичних справ і права закону не відновлені, права закону не здійснюються учасниками прав закону, не візи і не права на право. Tom notarius vikonavchiy napis nerodzhuje right styaguvach na tightening penniesh sums abo vitrebuvannya vid borzhnika maina, a pіdtverjuje, shcho tak viniklo v styguvacha ranishe. Meta vynennya vikonavchnogo napisu – nadannya styavucha mozhlivosti v posavnogogo realizuvati yogogo right on primus vikonannya zobov’yazannya borzhnik.

Отже, vidpovide right styaguvach, zakhistogo vin zvervyut vyn vynut vyznutyut to notarius, guiltly іsnuvati в часи звіра. Так що в момент звірячого затягування до нотаріуса ізз ізза заявою на введення вікоравчі писати винні, справа в тому, що також буті безспірной, паркан або інша відповідальніст боржника перед банером.

05.06.2017 Верховний Суд України(ів) Верховного Суду України No 6-887кс17, у разі виникнення спору щодо візи висування віконавчої, написаної таким чином, щоб не допустити віконанну, суд не винен у позбавленні нотаріусом перекладу формальних процедур та факті подання до проекту документів для прийняття документів на підставі документів; для належного стійла, щоб покласти статті 87, 88 Закону України «Про нотаріат» у такому спорі суд винен у повторному диктуванні доводів боржника в повном обсязіі у встановленні того, що він має намір перебувати в річці під час написання нотаріусом вікон заборгованого сама боржника mav bezspirnuvanisti перед прапором, tobto chi iznuvala zaborgovanist vzagali, chi bula zaborgovanist sama such rozmiru, yak закріплений за віконавчим письмом, та чі не було було невірішініх по суті спори шодо заборгованостьы abo її rozmiru stan за годину нотаріального запису viconus viconavchy письмовій формі, ta chi ne ne bulo nevirishenikh po suti disputes shchodo zaborgovanosti abo її rozmiru stan for hour of notarius viconavchy writing.

Документ не відкритий до наступного кроку: боржник винен у тому, що буті повідомлений не менш, ніж за 30 днів до введення віконвчі письмовій формі про присвоєння кредитних зобів’язан та ліквідуваті дозволили бути призначені за наказом судна або vista кредитору. Це не віконана, важливо бути бездомним.

З поданих до суду документів не можна встати, чи діасно за часів нотаріуса віконавчи письмового написання боржника мав безспірна заборгованиста перед снагувачем, чи булала заборгованість сама те, що так розмиміру, як наказується на віконавчім письма, приймаючі до того, що суд не виник факту отрімания позивах поводидления vimogi pro nayavnist takoi zaborgovanosti, ta yaka bula nadananatnaya notariusu для введення нотаріального письма.

Застава не була подана до суду останнього і не була передана до суду доказів положень.

Враховуючі вищечказе, суд приходить до вишнівки, шо нотаріуса на момент спірного віконавху письмового письма, не закінчивши заново священство на безспірності розміру суми, scho pіdlyagayu styhnennya za vikonavchym napis, зробивши віконал письмову позу між стендами ст. 88 Закону України «Про нотаріат» Strings, chim poruzheniya norma Ukrainyi “Pro notaryat” ta Oktoriya notarialnykh dii ukrainyi, za yakynnennya zaborgovanostі vada vozdavnosti vozdyrnosti vozdyrnosti vozdyrnogo pospravnygo vystavnykh vysti

Крім того, Верховним Судом України обрано до Верховного Суду Від 20.06.2018 No 826/20084/14, комісією нотаріату Збройних Сил України написати на спеціальну візу Верховного Суду, а також зробити заяву про запровадження віконавчання, необхідних оригіналів нотаріальних договорів на підставі такого віконського письма, необхідних оригіналів нотаріальних договорів, необхідних оригіналів нотаріальних договорів нових аналогів вистилання такого віконавчого письма.

Ст.12 та ст.81 КПК України цивільне судочня здиїсные здиисные на засідки zmagalnostі storin, i сторони права на поліпшення прав на доказ, тобто досудження та передано до суду цього реконлівості.

Шкіряна сторона винна в тому, що довела максимум до ситуації на які вон, щоб сидіти на підставі власного vimag abo zaperechen.

У церкві суд приходить до вишнівки, суд приходить до вишнівки, віконавчый напіс нотаріус був звинувачений з нормами офіційного закону, а том він пидлягає візанну так, так що не pіdlyagaje vikonannu.

Oskilki pozvi vimogi pіdlyagayuyu u povnogo obsyazi, sudpovidno do ст. 141 КПК України Договір на будівництво земельної ділянки судна становить 908,00 грн.

Shchodo vidshkoduvannya inshikh sudvih vitrat, ponesni pozivache u spravі, суд зобов’язаний заздалегідь.

Часткова третя стаття 137 КПК України для цілей міністерства освіти в Україні з метою міністерства оборони судів України відповідає за подання деталей інвентаризації робіта (наданіх обов’язків), віконаних вітрат, та здійсненних нім вітрат, незамінних для адміністрування права на допомогі.

При цьому частина четверта статті 137 КПК України виділена на оплату адвокатських обов’язків:

1) склад права і віконаніх адвокатом robit (наданіх обов’язків);

2) годину, витрачену адвокатом на виконання відповідних халатів (надавання обов’язків);

(3) за клопотанням адвоката про послугу «Віконанич Робіт»;

4) Я зателефоную вам (або) праворуч від партії, в такій кількості сторін, які мають право на репутацію на стороні суспільних інтересів праворуч.

Vitrati за професійне право допомогти з результатами огляду незалежного розвитку того, що партія вже фактично згуртувалася партією / третьою спеціальною, чи тилікі може згуртуватися (пункт 1 частини другої статті 137 КПК України).

При такому замовленні склад вітратів, пов’язаниж з оплатою за виплату професійної педагогічної допомоги, ввести предмет доказування на праві, дізнатися про них, ще так vitrati povinni buti obruntovani nalyutani і допустимі докази.

Правова позиція Верховного Суду була викладена на постанові 02.02.2020 329/766/18.

Позівач до виклику заяви про прийняття акта наглядової служби до Договору No01.03.2021 про національну правову допомогу та копії рахунківа для надані адвокації служби держави становитиме 5402,90 грн.

На правому боці країни ми зможемо переконатися, що готові подавати докази і сповмірні зі складів, і ми зможемо переконатися, що нас влаштовує ситуація на місцях.

Керуючіс арт. 6-13,81,133,141, 258-273,280-289, 355 КПК України, ст. 87.88 Закону України “Про нотаріат”, суд, –

HEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Pozov OSOBA_1 do Tovaristvo z obmezhenoyu vidpovidalnisyu “Finansova kompaniya “Kredit-Kapital”, троє фізичних осіб: приватый нотаріус Київський мисівський нотаріальний округ Барщацький Ігор Вікторович, приватний віконавець віконавый округ Запорізької області Безмагоричних Микола Андрійович про viznannya vikonavchye писав так, так що не pіdlyagaje vikonannu- задоволення.

Viznati так, так що не pіdlyagaje vikonannu vikonavchiy napi N 13676, vtoranim privatnym notarius Kiiiivskogogo myskoy нотаріальний округ Барщатський Ігор Вікторович 19.12.2020 roku pro tightennennya zaborgovanostі z OSOBADA_1, na korist Tovaristva z obmezhenoy vіdpovidalnisti “Finansova kompaniya “Credit-Kapital” u rozmiri 12014,50 грн.

Pulling from Tovaristva z obmezhenoyu vidpovidalnistyu “Finansova kompaniya “Kredit-Kapital” na koristo OSOBA_1 sklacheniya sudviy zbir u sumi 908,00 UAH. ta vitrati na praviča dopomogo u rozmiri 5402,90 UAH.

Інформація про учасників:

Позівач: OSOBA_1, INFOSTATIA_1, NUMBER_1 РНОКЕС, ADDRESSES_1

Відповідач: Tovaristvo z obmezhennoyu vidpovidalnistu “Finansova kompaniya “Kredit-kapital”, код ЄДРПОУ 35234236, юридична адреса: 79018, Львівська обл., м. Львів, Смаль-Стоцький, буд. 1, корп. 28

Суд надав правомірні сили суду подати апелаційний скаргі всіма учасників права, якшо апеляцийну скаргу не подавався. На момент застосування апелаційного skargi rishennya, якшо його не совок, законні сили права обернутися апелаціной skargi, vidmovi u vidkrity chi zakritti apelatsiinogo provazhennya abo priyatsya вирішив суд апелаційного instantsii naslіdki apelatsiinogo perekretsuyu.

Ришенья може потрапити до Запорізького апеляційного суду через Шевченківський районний суд Запоріжжя, розтягнувши три дні з дня йоги проголошенності.

Суддя: Савельенко О.А.

11.10.21

😎 Потрібна консультація?

One thought on “Скасовано виконавчий напис Кредит-Капітал на суму 12 000 грн. Стягнуто компенсацію у розмірі 5402,90 грн.

  1. Олександра says:

    Як випливає з практики, проблеми з обслуговуванням кредиту можуть виникнути раптово, але завдяки професіоналізму адвокатів бюро Юрконсалт (Геннадій Працевитий, Денис Димитрашко, Валерія Скользнева) наш клієнт виграв справу в суді. Відома фінансова компанія «Кредит-Капітал» була змушена відмовитися від стягнення 12,014.50 грн з нашого клієнта. Ми дуже вдячні Юрконсалт за їх ефективну роботу та швидкий результат. Рекомендуємо це бюро як надійного партнера в сфері юридичних послуг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *