Напис Фінпром Маркету на 20 тисяч гривень було скасовано!

🎉 Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” виграло справу та добилося захисту інтересів клієнта. Ми щасливі, що знову змогли допомогти нашому клієнтові вирішити юридичну проблему. Справа N 242/2009/21, рішенням суду від 25 жовтня 2021 року, суд доніс, що виконавчий напис N 25159 від 19.11.2020 року, вчинений приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Остапенко Є.М., про стягнення з боржника клієнта на користь стягувача ТОВ “Фінпром Маркет” суми заборгованості за кредитним договором N 01680/04683ВСАА в розмірі 20071 грн. 33 коп., визнано таким, що не підлягає виконанню.

😃 Ми надзвичайно горді своєю командою юристів, які зробили все можливе, щоб захистити інтереси нашого клієнта. Наполягаємо на тому, що ми виграємо багато аналогічних справ і для клієнта достатньо укласти з нами договір. Всі інші дії за клієнта здійснюють наші юристи.

🤝 Якщо вам потрібна юридична допомога, будь ласка, звертайтеся до нас. Ми завжди раді допомогти вам з вирішенням юридичних питань. Зв’яжіться з нами за телефоном або напишіть нам, і ми з радістю відповімо на ваші запитання та надамо професійну консультацію.

#юридичнийблог #рішеннясуду #адвокатськеюридичнеабюро #вигранасправа #захистінтересівклієнта

😎 Потрібна консультація?

2 thoughts on “Напис Фінпром Маркету на 20 тисяч гривень було скасовано!

  1. Олександр says:

    Я, Олександр, хочу залишити позитивний відгук про адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ”. Я надзвичайно задоволений результатом справи N 242/2009/21, яку вони виграли для мене. Рішенням суду від 25 жовтня 2021 року було встановлено, що стягнення заборгованості, яку стягувач претендував на мою користь, не підлягає виконанню. Я хотів би віддати подяку команді юристів, зокрема Геннадію Працевитому, Денису Димитрашку та Валерії Скользневі, за їхню працю та вдалий захист моїх інтересів. Я вірю, що у випадку потреби, вони зможуть знайти ефективні рішення та допомогти іншим клієнтам. Я рекомендую їхні послуги, оскільки це команда професіоналів, яка завжди стоїть на стороні своїх клієнтів і знає, як вирішити будь-яку юридичну проблему. Дякую вам за вашу допомогу та професіоналізм! #юридичнийблог #рішеннясуду #адвокатськеюридичнеабюро #вигранасправа #захистінтересівклієнта

  2. Олег says:

    Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” виявилося неймовірно вдалим вибором для мене! Завдяки їхньому професіоналізму та наполегливості, моя справа була виграна, і мої інтереси були успішно захищені. Дозволю собі висловити глибоку вдячність Геннадію Працевитому за його зусилля та вміння впоратися з юридичною проблемою. Результати говорять сами за себе – я рекомендую Адвокатське бюро “ЮРКОНСАЛТ” як надійного та компетентного партнера у вирішенні юридичних питань. Дякую за вашу допомогу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *