Скасовано виконавчий напис про стягнення на користь БАНКУ ФОРВАРД 51000 грн.

Іноді, навіть при захисті інтересів клієнта при добре продуманій стратегії і аргументації, може виникнути зачіпка. У таких випадках головне правило – не відступати, продовжувати діяти, поки не досягнете результату.

Результат повинен бути тільки один – максимальна допомога клієнту.

У 2013 році наш клієнт уклав кредитний договір з FORWARD BANK, випустивши картку з кредитним лімітом 1000 грн, який використовувався до 2014 року.

Припускаючи, що всі борги вже погашені, наш клієнт перестав користуватися карткою, а згодом відправив її в «кошик»

Але за стандартом це було не так просто.

Проблеми раптом відчули себе в 2019 році. У якийсь момент клієнт не міг користуватися своїми банківськими картками.

Ми з’ясували, що все майно клієнта було вилучено приватним виконавцем Павловком (Вовком) Т.Л. , причиною якого став виконавчий напис приватного нотаріуса Ірпінського міського нотаріального округу Кондратюка Віктора Станіславовича, згідно з яким від клієнта вимагали стягнути 51491,18 грн. на користь АТ “БАНК ФОРВАРД”.

Підготувавши всі необхідні документи, наш юрист подав позов до FORWARD BANK про виклик виконавчого напису таким чином, щоб він не підлягав виконанню.

Але, на превеликий подив, суд, неправильно розтлумавши норми процесуального і матеріального права, направив наш позов про підсудність в інший регіон і місто. Ця ситуація не могла влаштовувати нас і клієнта, тому ми подали апеляцію на рішення суду.

Нам довго не доводилося доводити свою правоту в апеляційному суді щодо підсудності справи.

Рішення суду першої інстанції було скасовано.

Суд у справі знову повернувся до Запоріжжя. І тому в березні 2021 року ми змогли довести, що виконавчий напис нотаріуса за 51491,18 грн. Незаконним, і виконавче провадження по ньому має бути припинено.

😎 Потрібна консультація?

One thought on “Скасовано виконавчий напис про стягнення на користь БАНКУ ФОРВАРД 51000 грн.

  1. Василь (чоловіче) Олена (жіноче) says:

    Як клієнт бюро Юрконсалт, я хотів би поділитися своїм позитивним відгуком про їхню роботу. Завдяки їх стратегічному підходу та наполегливості ми виграли справу в суді. Я був приємно вражений їхнім професіоналізмом та ефективністю. Рекомендую бюро Юрконсалт для будь-яких правових питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *