Верховний Суд відмовив у виселенні позичальника банку «Аваль»

➡️ До нас звернувся позичальник «Райффайзен Банк Аваль», якого представники банку та виконавчої служби намагалися виселити з квартири.

😈 Як з’ясувалося, виселення здійснювалося на підставі заочного рішення суду про виселення.

✍️ Ми подали заяву про перегляд заочного рішення суду, яку було відхилено судом. Після цього ми подали апеляційну скаргу і касаційну скаргу, які також не були задоволені.

😎 Бачачи явно неправильне застосування судами норм матеріального права, ми подали заяву до Верховного Суду України як до останньої інстанції, на яку можна було сподіватися.

✅ Верховний Суд України виніс рішення у справі на нашу користь, банку було відмовлено у виселенні. Крім того, ця постанова мала силу обов’язкової для застосування аналогічних правовідносин.

😎 Надалі на підставі цього рішення Верховного Суду інтереси кількох сотень інших позичальників були захищені від їх незаконного виселення.

One thought on “Верховний Суд відмовив у виселенні позичальника банку «Аваль»

  1. Вікторія says:

    Я рада поділитись своїм позитивним відгуком про бюро Юрконсалт та їхню ефективну роботу у справі, якій вдалося виграти завдяки їхній допомозі. Благодарю адвоката Валерію Скользнева за професійний підхід та чітку стратегію в розгляді нашої справи від самого початку до її успішного завершення. Велика подяка всьому колективу Юрконсалт за їхнє вміння захищати інтереси клієнтів та забезпечувати правосуддя. Ця справа не тільки врятувала мене від незаконного виселення, але й захистила інтереси багатьох інших позичальників. Рекомендую цю компанію усім, хто потребує професійної юридичної допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *