Захищені інтереси позичальника ПАТ «Банк Аваль»

😎 Юристи АБ «Юрконсалт» захистили інтереси клієнта у спорі з ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» у справі про звернення стягнення на предмет іпотеки.

🆘 У жовтні 2013 року банк звернувся до суду з позовом до клієнта, в зв’язку з наявністю незначних прострочень по кредиту, просив звернути стягнення на предмет іпотеки – будинок, в якому проживав позичальник і члени його сім’ї, сума заборгованості перед банком становила понад 29 000,00 доларів. США.

✍️ В ході розгляду справи були подані заперечення, згідно з якими банк не надав доказів направлення повідомлень на адресу позичальника про дострокове погашення кредиту, крім того, сума заборгованості по боргу була незначною.

✅ 16.01.2014 року рішенням першої інстанції в задоволенні позову банку було відмовлено.

❗️ Банк не погодився з цим рішенням суду і подав апеляційну скаргу.

✅ 02.09.2014 р. рішенням апеляційної інстанції банку відмовлено у задоволенні позову, в тому числі з посиланням на Закон України “Про мораторій на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті”.

😎 Потрібна консультація?

One thought on “Захищені інтереси позичальника ПАТ «Банк Аваль»

  1. Олександр says:

    Я хочу висловити свою повну вдячність та високу оцінку професійним навичкам та компетенції адвокатів АБ “Юрконсалт”. Вони впевнено захистили мої інтереси в складному судовому спорі з ВАТ “Райффайзен Банк Аваль”. Їх ефективна робота та влучний підхід до справи дозволили досягти позитивного рішення в мою пользу. Адвокати Геннадій Працевитий та Валерія Скользнева продемонстрували вміння апеляційного представництва на високому рівні, що останнє вирішається вищою інстанцією. Їх професіоналізм, ефективні та уважні дії, а також відмінне розуміння законодавства забезпечили мені виграш у цій справі. Я з радістю рекомендую їх як надійного партнера у вирішенні правових питань і виражаю щиру подяку за їх великий внесок у вирішення моєї справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *