Визнання комісії недійсною за договором “Кредит маркет”

➡️ До нас звернувся позичальник ТОВ «ФК «Центр фінансових рішень» (бренд Credit Market), який отримав кредит від цієї кредитної організації, але розмір платежів по кредиту не відповідав рекламі кредитора: позичальникові пропонували унікальний кредит під 0% річних, але фактично кредитний договір включав в себе умову сплати комісій за кредитом, в результаті чого позичальник був змушений платити 48% річних за кредитом.

🤔 Вивчивши матеріали кредитного договору, ми встановили, що кредитний договір не відповідає вимогам Закону України «Про захист прав споживачів».

✍️ Ми подали позов в інтересах клієнта, в якому було заявлено, що неприпустимо стягувати з клієнта комісії за управління кредитом.

🆘 Рішенням першої інстанції наш позов було відхилено.

😈 Зрозуміло, що ми не погодилися з цим рішенням і подали на нього апеляційну скаргу.

✅ Рішенням апеляційного суду наш позов було задоволено, умова кредитного договору про сплату комісійних визнана недійсною.

😎 Таким чином, клієнт отримав дійсно безвідсотковий кредит і повернув собі 5 211 грн. переплачених платежів.

One thought on “Визнання комісії недійсною за договором “Кредит маркет”

  1. Олександр says:

    Як представник ТОВ “ФК “Центр фінансових рішень”, я хотів би висловити свою вдячність адвокату Олександру з Юрконсалт за його професіоналізм та вміння захистити нашу компанію у справі, пов’язаній з кредитним договором. За його допомогою ми змогли вирішити конфлікт з позичальником, який вимагав безпідставну компенсацію з боку нашої компанії. Олександр виявив глибокі знання у сфері законодавства та вдало представив наші інтереси у суді. Його знання, вміння та професіоналізм дозволили нам отримати справедливе рішення суду, що полегшило нашу фінансову ситуацію. Ми вельми задоволені роботою Олександра та Юрконсалт і рекомендуємо їх як надійних та ефективних юристів у справах цивільного права.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *