Були зняті арешти виконавчої служби на суму 80 000 доларів.

➡️ До нас звернувся клієнт з проханням врегулювати кредит у ПАТ «ОТП Банк», який був проданий на ТОВ «ОТП Факторинг Україна».

✅ В результаті успішних переговорів з ТОВ «ОТП Факторинг Україна» клієнту було списано понад 70% кредитної заборгованості, хоча вартість застави значно перевищувала суму боргу.

❗️ Після погашення кредиту і отримання документів, про те, що клієнт нічого не винен банку, він дізнався про наявність арештів на його майно, накладених виконавчою службою. Так як заборгованість перед банком становила 80 000, 00 доларів. Виконавча служба вимагала погашення 10% від цієї суми – 8 000 доларів. США.

🤔 При зверненні до виконавчої служби ми з’ясували, що в 2011 році заборгованість за кредитним договором була стягнута з клієнта на користь ПАТ «ОТП Банк» за рішенням суду, після чого було відкрито виконавче провадження.

🤡 У зв’язку з тим, що «адвокат», який раніше представляв інтереси клієнта, пропустив всі терміни оскарження цього судового рішення, ми вирішили оскаржити дії державного виконавця.

✍️ До суду подано заяву про незаконність дій державного виконавця в частині ненаправлення на адресу боржника постанови про відкриття виконавчого провадження, внаслідок чого боржник був позбавлений законної можливості виконати рішення суду добровільно.

✅ Рішенням суду нашу скаргу було задоволено, дії державного виконавця визнано незаконними, арешти знято.

😎 Потрібна консультація?